Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
ádyz
addikt
Üdv.
Ati driver telepítéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Ha a Hozzáadás/eltávolítás pontban letöltetem az Ati x.org meghajtót vagy mit, akkor felteszi, de újraindítás után nincs semmi kép.
Próbáltam eme leírás segítségével is, de nem megy. Addig ok, hogy beírom neki, hogy
rpm -Uvh --force ati_csomag_neve.rpm
erre kiírja, hogy nicns ilyen fájl vagy könyvtár. Próbáltam úgy, hogy a mappát Asztalra átváltottam, de úgy meg kiír egy csomó hibát.
Most már végképp nem tudom, hogy mit csináljak.

Valaki segítsen.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest