Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
sh4d0w
üzenetére
Üdv!
Sudo wvdial paranccsal sikerült beüzemelnem az internetet, azóta szépen működik, sikerült is csomó dolgot feltennem a rendszerre (mondjuk a sávszélességtől nem szakad le a fejem, de lassan megszokom hogy mostanában örülök ha max 60k-val jönnek a dolgok a vodánál, de ez már egy másik topikba tartozik).
A következő kérdésem az lenne, hogy a wvdialt innentől hogy tudom letenni mondjuk asztalra, vagy az Alkalmazásokon belül az Internet menüpontba, hogy ne kelljen mindig terminálból tárcsáznom (aminek ráadásul végig nyitva kell maradnia). Még egyszer mondom, sudoval működik a dolog, nem tudom indítóikonnál ezt így be lehet-e írni parancsként /etc/sudo wvdial.conf
Ami még nem sikerült, az a wifi radar beüzemelése (Acer Aspire One notebookról van szó, olvastam hogy azzal gondok lehetnek), mindenesetre belinkelem a leírást ami alapján csináltam, illetve hogy mi lett az eredménye:
[link]
[link]Elnézést a hosszú hozzászólásért, tényleg most kezdtem a linuxot, de talán szép lassan belejövök. A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo IV
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gyúrósok ide!
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest