Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
sh4d0w
üzenetére
Üdv!
Sudo wvdial paranccsal sikerült beüzemelnem az internetet, azóta szépen működik, sikerült is csomó dolgot feltennem a rendszerre (mondjuk a sávszélességtől nem szakad le a fejem, de lassan megszokom hogy mostanában örülök ha max 60k-val jönnek a dolgok a vodánál, de ez már egy másik topikba tartozik).
A következő kérdésem az lenne, hogy a wvdialt innentől hogy tudom letenni mondjuk asztalra, vagy az Alkalmazásokon belül az Internet menüpontba, hogy ne kelljen mindig terminálból tárcsáznom (aminek ráadásul végig nyitva kell maradnia). Még egyszer mondom, sudoval működik a dolog, nem tudom indítóikonnál ezt így be lehet-e írni parancsként /etc/sudo wvdial.conf
Ami még nem sikerült, az a wifi radar beüzemelése (Acer Aspire One notebookról van szó, olvastam hogy azzal gondok lehetnek), mindenesetre belinkelem a leírást ami alapján csináltam, illetve hogy mi lett az eredménye:
[link]
[link]Elnézést a hosszú hozzászólásért, tényleg most kezdtem a linuxot, de talán szép lassan belejövök. A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ózongenerátor a háztartásban
- Tesla topik
- Crimson Desert
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest