Hirdetés
- Itt az első kép a Motorola Razr 70-ről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
sh4d0w
üzenetére
Üdv!
Sudo wvdial paranccsal sikerült beüzemelnem az internetet, azóta szépen működik, sikerült is csomó dolgot feltennem a rendszerre (mondjuk a sávszélességtől nem szakad le a fejem, de lassan megszokom hogy mostanában örülök ha max 60k-val jönnek a dolgok a vodánál, de ez már egy másik topikba tartozik).
A következő kérdésem az lenne, hogy a wvdialt innentől hogy tudom letenni mondjuk asztalra, vagy az Alkalmazásokon belül az Internet menüpontba, hogy ne kelljen mindig terminálból tárcsáznom (aminek ráadásul végig nyitva kell maradnia). Még egyszer mondom, sudoval működik a dolog, nem tudom indítóikonnál ezt így be lehet-e írni parancsként /etc/sudo wvdial.conf
Ami még nem sikerült, az a wifi radar beüzemelése (Acer Aspire One notebookról van szó, olvastam hogy azzal gondok lehetnek), mindenesetre belinkelem a leírást ami alapján csináltam, illetve hogy mi lett az eredménye:
[link]
[link]Elnézést a hosszú hozzászólásért, tényleg most kezdtem a linuxot, de talán szép lassan belejövök. A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Itt az első kép a Motorola Razr 70-ről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi haladó szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest