Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Úgy néz majd ki a hálózat, hogy upc kábelrouter -> szervergép 10/100-as eth WAN port, ez tovább egy gigabites switchnek, rajta a hostok + egy USB wifi adó. Vagyis nincs router a hálózaton (wol-t távoli elérésnél használnék, ha ki van kapcsolva a gép, ezt lehet külön progival vagy webes felületről is ugye, ha tudjuk a MAC-et).
DHCP még talán nem is annyira lényeg, de arról amúgy sem tudok sokat (már így linuxon még nem állítottam be szervert), szóval annak utánajárok.
A kapcsolatokat még nem tudom miképp kéne ellenőriznem, ez elég nagy falat lesz szerintem. Igazából még a szolgáltatások és egyéb funkciók nincsenek beállítva, sokat még nem is tudom miképp kéne.Pl. FTP helyett szeretnék egy (grafikus) titkosított fileátviteli megoldást. Azt hiszem az OpenSSH tud ilyet

Távoli elérésnél kezdek lemondani az RDP-ről, így szerintem valami sima VNC lesz, ám ebből is jobb lenne valami titkosított.
Kéne egy webes felületű torrent kliens is, ez tényleg ráér, majd még utánajárok (az a baj, hogy UPC nem szereti a utorrentet, Deluge klienssel egész jól megy, de nekem ez a program nem nagyon tetszik és keveset is tud).
Rendesen be kéne állítani egy tűzfalat, bár azért ez iptables-nél nem a legegyszerűbb talán. Firestarter mennyire jó?
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi