Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
C-t megírhatod bármilyen szövegszerkesztővel. Akár terminálból (pl. vi, joe), akár grafikus felületről is (pl. kwrite, kate). A lényeg, hogy lenyen egy fileod a megfelelő tartalommal. Ezt utána le tudod fordítani, viszont ez utóbbit érdemes mindenképpen konzolból csinálni, mert ha valami hiba van, látod a hibaüzenetet is.
2-paneles filekezelő:
- terminálból mc (midnight commander)
- grafikus felületen pl. gnome commanderFotókezelő:
Nem tudom, mire gondolsz, én képnézőként gwenview-t, szerkesztésre gimp-et használok.Registry:
Itt registry nincs, tehát kifejezetten ilyen programra nem lesz szükséged.A Cedega egy környezet, amire Windowsos játékokat lehet telepíteni, viszont fizetős.
Létezik egy Wine nevű program is, ezzel szintén futnak egyes játékok, de kicsit lutri, melyik lesz használható. Viszont nálam eddig Wine meglepően jól teljesített, igaz, játékot csak próbaként futtattam.
Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest