- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 17 - alap
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Sziasztok!
Közel fél éve már csak Ubuntut használok. Most volt az első upgrade-em, ediig mindig új telepítés volt. 1-2 fórumot átfutva nem láttam hogy komoly gondok lennének, ezért belevágtam. Most meg szívok
Az még hagyján, hogy főmenümből eltüntek almenük, meg hogy panelen levő fiókból is tüntek el elemek, sőt két hete beállított mentéseim is eltűntek (sbackup, timevault - utóbbinál a binárisokat nem találom).
Azonban a Firefox teljesen meghülyült. Ami plugin-nek az eszköztárhooz van köze mind elszállt. Read it Later, Del icious, Web Developer. Web developer toolbar helyén csak egy üres csík jelenik meg, volt már reinstall, de az se segített. Home gomb mellé kitettem egy Új tabot nyitó gombot, de újraindítás után mindig eltűnik.
Ff nekem nagyon fontos, munkához kell. Tudnátok segíteni mit lehetne csinálni, mit kellene megnézni?
Köszi!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest