- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
kelly7
üzenetére
Nekem is x64 van (igaz nem Ubuntu, de ez lényegtelen), a flash playeren kívül semmi gondom nincs vele. Az is működik, csak időnként nagyon lefogja a gépet (Opera alatt). Nem voltak képesek 64-bites plugint kiadni Adobe-ék, egyelőre egyik rendszer alá sem (és gondolom nem is fogják egy darabik fülük botját sem mozdítani az ügyben).
Fel lehet tenni az XP mellé, a rendszerindítóba bekerül a másik rendszer is.
Hogy kezdőként mennyire gördülékenyen megy a telepítés elsősorban attól függ szerintem, hogy foglalkoztál-e már ezzel kapcsolatos dolgokkal akár Windows alatt.
pl. partícionálás. (Ha ezen simán túljutsz, akkor a rendszered már fent lesz.)Bár azt írod, hogy mobil rackben van a vinyó, így gondolom az egész vinyóra szeretnéd tenni, ez esetben akár automatikus partícionálást is választhatsz arra a vinyóra. - gondolom
Nincs előttem az Ubuntu telepítő, nem tudom, ezt miként kell beállítani, de gondolom, egyértelműen oldották meg. Arra azért vigyázz, ha valamiben nem vagy biztos, hogy ne a másik vinyót töröld le./Nem tudom, hogy a rendszerbetöltő miatt hogy lenne leginkább érdemes telepíteni a Linuxot, hogy a mobil rack-ből kiszedett vinyó esetén se' legyen gond./
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest