- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Igen, azt csináltam, de az kézzel kiválasztosdi, bár végigcsináltam, nem lett jó, úh újra raktam az egészet..
De a Berylt ezen a laptop Radeon X1100-ason sehogy se tudom életre kelteni.. Leírások alapján már végigpróbáltam mindent, jelengleg ott tartok leírás alapján csináltam egy külön Xgl sessiont, azzal jövök be, így az asztali effektek után van kocka meg hullámzó ablak (de ez a 2 gondolom a composite ami eddig nem ment), de ablak keretek nincsenek, és a beryl sem akar csinálni semmit, hiába van elindítva a manager..
szerk: illetve ablak sarkok megjelennek, de a ''csík'' (title bar), bezáró gomb stb nem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest