Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz GypsFulvus2 #255 üzenetére

Szerintem a hiba fogalma nekünk kicsit más jelent:)! Akár a játéké... szerintem az út a fontos, nem a cél, de inkább nem mennék bele mélyenszántó gondolatokba.

A főhős és a többiek hangját a vicsör általad zseniálisnak tartott hangjaihoz hasonlítani megtiszteltetés tőled... bár... az eredeti lengyel lenne, ugye? És az angolra azt mondtad ott, hogy gyenge, és a magyar sokkal jobb? Na mindegy... az ajakmozgások biztosan nem követik eléggé a hangokat, hmm... megértem. Pláne, ha észreveszed majd, hogy néha a hang nem azt mondja, mint ami feliratozva van! Remélem azért folytatod majd... legfeljebb megvárod a párbeszédes Rángatózós Modot, és nem lesz olyan zavaró;)!
    A tutoriálba belekötni lehet, csak nem érdemes. Ha felfedezőbb szellemű voltál, mint az átlag, akkor az is kiderülhetett, hogy eléggé korlátozva van a tutorban mozgástered is, míg el nem mondják-mutogatják az alapokat. Persze Morrowind után értem én, hogy szeretnél az első negyed órában fűbe harapni, de itt másképp gondolkodtak. Meghalsz még jópárszor, akár ott a picur kis szigeten is, ha elindulsz szétnézni.
    A billentyűkiosztással semmi bajom, pláne, hogy úgy állítgatod, ahogy neked tetszik. Új, de beválik, ugyanúgy, mint a blokkolásból elérhető újabb szkillek... majd később felfedezed. Én nem tudnám egyszerűbben belepasszírozni ezt a rahedli lehetőséget ilyen kevés gombba, és jobb harcrendszert sem ismerek.

Ha olvasgattad a topikot - márpedig úgy nézem igen - akkor azt kell feltételeznem, hogy inkább csevegni szeretnél:)!
    Sajnos nem ígérhetem, hogy minden szöszre írok majd egy hosszabb választ, mert evvel az erővel inkább játszanék, mint beszélnék a játékról, ezt biztos megérted. Lesz benne bug egyébként, ha nem is sok, de találtunk párat.

Új hozzászólás Aktív témák