Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Szívesen.
-
magitor
csendes tag
válasz
evitiguF
üzenetére
Feltöltöttem amim van az első és második részhez, hátha másnak is hasznára válik
Two Worlds -
-
Heroes fan
őstag
Sajnos nem elérhető az oldal, nem foglalkozott vele az admin. A heroes 4 honlapját is ő üzemelteti, de munkája miatt hanyagolta azt is, de nekünk fanoknak fenttartja.
-
Heroes fan
őstag
Szívesen.
-
evitiguF
senior tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Ígéretesen hangzik, előre is köszönöm!
-
Heroes fan
őstag
Igen van a 2 vel egybe, de rá kell nézzek működik e még. Este ránézek.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
bár elég régi az utolsó bejegyzés, a játék meg még annál is régebbi, megpróbálkozom szinte a lehetetlennel.
Édesapám szereti a játékot, (nem is a második részét, most épp az elsővel játszik) viszont szüksége lenne egy végigjátszásra, magyar nyelven.Anno volt erre egy oldal, a topikot és az első rész topikját végignyálaztam,
http://www.2worlds.hu/news.php
címen működött az oldal. Sajnos már nem elérhető.
Archive.org-vel próbáltam visszanézni, meg is van a végigjátszásnak a listája, viszont onnantól már nem volt mentés az oldalról, így sajnos nem látom a tényleges oldalakat.Van esetleg még egy működő oldal, vagy nem mentette ki valaki ezt az oldalt, esetleg máshonnan egy alaposabb végigjátszást?
Próbáltam azt is kideríteni, ki üzemeltette anno ezt az oldat, és vele felvenni a kapcsolatot, eddig sajnos sikertelenül.
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni!
-
Heroes fan
őstag
3-dik részről valami hír?
-
Heroes fan
őstag
21-én jön valami hozzá.
-
Mr_no_Name
tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Óóóó, hát akkor ess neki haver, mert ezzel érdemes igazán játszani.
Ez a játék nagyon-nagyon a gagyiság és az überkirályság határmezsgyéjén jár. Úgy vettem észre, hogy ha pár dologtól el tudsz tekinteni (eladásnál mindig megkérdezi, hogy "Tényleg el akarod adni?" - kurva idegesítő - gyerekes a statkó adatlap, nagyon lassú az állóhelyzetből való elindulás - sprintelés kapcsolás) akkor viszont élvezheted a hatalmas bejárható területet, a rakat lootot és a teljesen egyedi varázsló rendszert. Itt is repetitív küldetések vannak legtöbbször, de esküszöm élvezem az összeset.
A Worldmerge modban van pár bug, de véleményem szerint nem éri meg az alapjátékkal játszani. Emlékszem mikor 6-7 éve a sima verzióval játszottam teljesen olyan érzésem volt, mintha félkészen adták volna ki a játékot. Az, hogy egy komplett szigetet csak multiplayerben lehet elérni, ezt nevetségesnek tartottam... na mind1 (ezt orvosolta a mod, mert az összes létező helyszín immár elérhető single playerben is a küldetésekkel együtt)
1.Én nem tudom ki csinálta ezt az oldalt - 2worlds.hu - Wolrdmerge mod - de én még nem láttam ennyire igényes rajongói oldalt egy játéknál sem. Érdemes elolvasni, mert mindent lefordított amit a mod elérhetőségi oldalán angolul megtalálunk (ModdB - Wolrdmerge mod
2. A mod készítője magára hagyta a művet, már nem lesz fejlesztve (a insidetwoworlds.com sajnos rég meghalt a projekttel együtt).
Leszámítva pár szarvas bugot (ami vagy előjön, vagy nem) hibátlanul működik a dolog, ráadásul a magyarítás is kompatibilis vele (tényleg nem értem ki volt olyan fanatikus aki lefordította külön nagyjából az új kontentek 90%-át, innen is köszönet neki!!!!4)3. Tegyétek fel vagy a GOG, vagy a Velvet editiion változatot, telepítsétek a modot és csináljatok karaktert a meghatározottak szerint, aztán mehet a magyarítás akinek igénye van rá. Akinek nem indul a játék az tegye fel ezt az Nvidia Physics drivert ( !!! ATI kártyára is !!! ), és aztán menni fog.
4. Érdemes az ATI - Nvidia kontrol panelben mindent maxra húzni a grafikai beállítások terén, és a játékban is. Én sajnos csak 720p monitoron tudok játszani, de mindent maxra tolva is elég recés sajnos a játék. Elvileg ez a motor miatt van, nincs mit tenni vele.
5. A játékban számos opció van a konzolban amit nem tudtok állítani a menüben. Én összeszedtem pár parancsot amit minden betöltés után be kell olvastatni vele. Leginkább kitolja a látótávolságot és elveszi a ködöt. Csináljatok egy "set.txt" nevű mappát a játék főkönyvtárában (ahol a .exe is van), majd másoljátok bele ezt:
Engine.dofscalefct 0.6
Engine.DstFarPlane 5500
Engine.FarPlane 2050
Engine.FogHazeFactor 1.8
Engine.FogHazePower 3
engine.edgeAABlend 0Engine.GrassFadeFnc 500
Engine.GrassFadeEnd 11250
Engine.GrassUserDistance 1.8Engine.ParalaxOnTerrain 1
graph.enablefog 0
cam.bank.move 0
cam.sniperbow.tighten.fov 15
cam.sniperbow.tighten.xoff 4
cam.talk.DOFFocus 2
cam.talk.DOFNear 0
cam.talk.DOFFar 50
cam.talk.DOFAmount 2.0
cam.talk.DOFAmountSpeed 0.5
engine.fov 45graph.SetFastRunSpecialEFX 0000
Ha ez megvan akkor mentsétek el, majd a játékban a mentés betöltése után üssetek egy entert, és ennyit írjatok a konzolba idézőjel nélkül: "@set.txt"
Ez beolvassa a parancsokat és rögtön élesíti is őket. Minden indításnál el kell játszani, de ha egyszer beírtad a konzolba, ezt követően már csak egy felfele nyilat kell nyomni beírás helyett és már ott is a @set.txt.
Akit érdekel ez a móka bővebben az guglizgasson olyanokra, hogy Two Wolrds 2 graphics tweak, graphics overhaul - modding - commands és elég sok mindent fog találni.
6. legfontosabb bugok: első alkalommal soha ne vizen járva menjünk át az új szigetre, soha ne igyunk kétszer egymás után tulajdonságnövelő lötyit, közben mindig csukjuk be az inventoryt legalább egyszer, és sűrűn mentsünk. Nekem előjött egy olyan bug, hogy hirtelen kaptam 60 tulajdonságpontot. Mivel fél nap alatt sem tudtam visszaírni, ezért vissza kellett töltenem egy 2 órával azelőtti mentést mert nem akartam csalni. Ezen kívül semmit nem tapasztaltam, alapvetően jól működik minden.
7. A mod: rengeteg új fegyver, könyv, küldetés, tárgy, alapanyag és szörny. Mini bossok szana széjjel az egész világban, most már megéri felfedezni a szigetet. A szörnyek újrateremnek 24 óránként, ezért lehet grindelni folyamatosan. Érdemes a legnehezebb fokozaton játszani az élmény maximalizálása érdekében.
Hirtelen ennyi. Játszatok

-
Heroes fan
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Círka 149 órát öltem bele az alapjátékkal. Kiegészítőjét nem nyomtam még.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Mr_no_Name
üzenetére
Nem is tudtam, hogy csináltak ilyet!
Ezt ki kell próbálnom. Úgyis pár hete tettem fel újra, mert a Tenebrae kiegészítőt még nem játszottam végig. -
Heroes fan
őstag
válasz
Mr_no_Name
üzenetére
Nekem is a kedvencem.
-
Mr_no_Name
tag
*bump
Én most a Two Worlds II - Worldmerge adonnal játszom. Ebben van benne az összes multiplayer content átforgatva single player módba. Jelenleg lvl 21 nekromanta vagyok. Kurva jó ez a játék

-
Heroes fan
őstag
Most jelent meg fél órája kb.
-
Heroes fan
őstag
Délután 3 körül aktiválódik a játék kiegje.
-
Heroes fan
őstag
Nagyon megnőtt a gépigénye.
-
Heroes fan
őstag
Bejelentették a 3-dik részét is hál istennek.
-
törölt tag
A játék megjelent a GOG kínálatában is .
-
steveistvan
tag
új kérdés próbálta e azt valaki hogy kiszedte a mentést és windowst telepített és vissza rakta és hogy müködik e kell e hozá reg file ..........
-
Kareszovics
addikt
válasz
steveistvan
üzenetére
Valószínűleg az történt, hogy még sétált a karaktered és akkor jobb egérrel futásra vált, de ha egy helyben állsz és úgy jobb egér akkor Sneak. Fura volt nekem is megszokni.
Amíg nem aktiválod folyamatosan kérni fogja. Én szépen nyugodtan elbíbelődtem vele egy 10 percet és szépen aktiválta, illetve regisztráltam. Ha regisztrálsz, még ajándék kulcsot is kapsz, mait a játékon beül a Bonus Code-nál érvényesítein is tudsz.

-
steveistvan
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
sikerült

de hogy eddig mért nem

és még valami miért kéri minden belépésnél a seria samot meg az activalo kodot?
-
steveistvan
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
én nyomogattam mindent de nem akar csinálni semmit

-
Kareszovics
addikt
válasz
steveistvan
üzenetére
Hát akkor elvileg simán jobb egérrel leguggolsz és átmész. Kb ennyi.

-
steveistvan
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
de valami hasonló még a leg elején!
-
Kareszovics
addikt
40.7 óra és az első 10 szintig tömény anyázás után végigvittem.
Középső nehézségi fokozaton, harcos karakterrel.Bevallom kicsit csalódtam a végében. A első két igen hosszúra sikerült Chapter után, kt igen összecsapottnak tűnő Chapter jött, frusztráló végjátékkal.
Mindettől eltekintve még mindig azt kell, hogy mondjam, hogy baromi klassz volt, sokszor Skyrimot verő grafikával (saját vélemény), illetve jó kis küldetésekkel.
A 76/100-as Metascore objektíven nézve teljesen reális, én a magam részéről olyan 80-85 körül pontoznám.Mi mást lehet mondani, jöhet a Pirates of the Flying Fortress!

-
Kareszovics
addikt
válasz
steveistvan
üzenetére
Ez nem az a rész, amikor guggolva, lopakodva kellene átmenned egy tartó gerendán?
-
steveistvan
tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem.
A játék elején a könyvtárbol nem tudok átmenni a rejtett ajtón a csaj után ez miért lehet?
Előre is köszi a választ.
-
HaaS
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Oopsz, bocsánat... találtam végre egy nem bárgyú játékot, és enyhén szólva sokkol, hogy létezik ilyen... ilyen... nem is tudom játék-e egyáltalán, ami engem akar megismerni. Szóval:
Negyvenig rendben van, de lassul... nem tudom, hogy van-e fix maximum. Igen, nyílt a vége... a mágiát meg ne hagyd ki, mert túl könnyűre sikerült a játék, szerintem fenomenális a kártyás rendszer. Is.
-
HaaS
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem olyan vészes az a lovaglás, csak gyakorolni kell. A versenyeket is simán lehet nyerni... jó az... pláne ha Skyrimoztál, akkor tudod
! -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Rájöttem!

Ha egy küldetést bizonyos szintig nem "rendezel" (példának okáért nem fejeztem be egy beszélgetést), addig nem tudsz váltogatni az aktív küldetések között.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Utána olvastam, és mindenhol azt írja, hogy jobb egérrel lehet cserélni az aktív küldetéseket.
De nekem nem akarja az istenért sem. Ez valami rohadt bug vagy mi?
A válaszokat köszi!
-
Roba
tag
Üdv!
Nem kezdtem újra, folytatom a II. fejezetet.
Elakadtam a "felbecsülhetetlen könyv" mellékküldetésben a végigjátszás ellenére. Az egyetem könyvtárának emeletére mentem, de a sarokban nem találom "Az ősi ereklyékről" szóló könyvet Timothynak. Aki esetleg éppen ott tart, vagy már ezen túljutva, a könyv feltalálási helye mellé állna egy képen karakterével azt megköszönném.THX!
-
Sonja
nagyúr
Még mindig nem lehet kikapcsolni az Xbox 360 Controller-t a menűből, hogy ne használja?

-
HaaS
addikt
Gugli szerint:
"Általános/szólómód:Összeomlás az Alchemy használatakor, a boltokban adás-vételkor, nővér támadásakor javítva.
Megváltoztatva a tárgyak egymásra pakolhatósága
Pár skill (Deadly piruett, Knock down skill, Stability skill, Stealing skill > 100, fixálva.
A Dead hands mágia szintje fixálva.
Vízből kilőve nem reagált az ellenség, javítva.
Az NPC-k reagálnak a lopásra, és nem mennek át többé a kerítéseken.
Nagy magasságból leesés utáni halál, időjárás viselkedése, csúszás/séta a falon javítva.
A küldetésekbe előforduló logikai hibák kiszűrve.
A felszerelések/skillek hibás bónusza (pl. a Double Blade a pajzsot érintette) javítva.
A második város lovaglós pályája, illetve az NPC-k lóval megölése javítva.
Magas Dexteritynél a támadás és védekezés értékei negatívok lehettek - fixálva.
A fegyverstatisztikák immár normálisan jelennek meg.
A lopakodás pajzzsal igen ostobán nézett ki - többé nem.
Többé nem lehet "üres" létyót kotyvasztani, egyetlen alapanyagot megfőzni, illetve a kész leveket újra elkészíteni...
A "looting", azaz a cuccolás animációja gyorsabb lett.Többjátékos mód:
Multiplayer lag-problémák (akakdozások) fixálva.
Többé nem érhatő el az összes skill a játék indításakor, illetve magában a játékban.
Arena módban nincs többé Friendly Fire (azaz nem sebezhetjük a szövetségeseket).Újdonságok:
Felugró információk (tooltip) a sebzés és védelmi típusokhoz, az aranyhoz.
A Stealing skillnél immár látszanak az ellopott cuccok.
Gandohar/Reist/Kira - sérthetetlenség implementálva.
Az utakon gyorsabban tudsz futni.
A vizek csobbannak.
Az egérgombokat át lehet konfigurálni.
Mindegyik aktivitáshoz másodlagos gombkiosztás is elérhető (C - F1, I - F2,M - F3, L - F4. G - F5)" -
Roba
tag
Ezzel, hogy a game közben nem lehet állítani a nehézséget, ill. azzal, hogy bármely zárat a fegyveremmel 1-2 csapással ki tudok nyitni tolvajkulcs nélkül, jól elbaltázták a játékot.
A 2. fejezet elején vagyok, de lehet, hogy újrakezdem hard fokozaton.Az 1.3 patch milyen javításokat tartalmaz (magyarul)?
-
Roba
tag
Üdv!
Közepes fokozaton játszok és a game nagyon könnyű, darálom az ellenfeleket. Nincs benne kihívás, és a könnyű harcok miatt kezd unalmassá válni. A kristálygólemek legyőzése sem túl nagy feladat. Amúgy jó a game.
Új játék kezdése nélkül hogyan lehet a hard nehézségi szintre beállítani?
Köszi.
-
NY_A
őstag
Sziasztok!
Lenne egy eléggé bagatell kérdésem. Melyik gombbal tudok tolvajlást eszközölni? Azt írja, hogy nyomjam meg a %-ot. Hát eddig nem igazán jöttem rá, ez melyik gombot takarja. Egyébként maga a játék szerintem parádés!
-
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Van tán netes karaktered? Szint?
-
HaaS
addikt
Jááááj... Two Worlds II - Castle Defence
! -
HaaS
addikt
Hööhöhhöhöhöhhh... micsoda dógok vannak
! Jól nyomod, wesker24! Remélem összehozzuk, erre én is benevezek...Leszek a pap
! -
wesker24
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
De nem ám ! Még jó hogy nem ez a legujabb NV Driver !
Direkt a Witcher 2 miatt kidobták legujabb NV driverüket ! Mert sokan panaszkodtak hogy még egy GF 560 Ti Vga kártyával is csak 8-11 FPS volt maxon !
Erre jött a zöldek válasza a legujabb driver formájában és a 8-11 FPS ból lett 60 !

Még pedig az NV 275.27 beta driver !
Ha W2-vel akarsz játszani ez a driver MUST HAVE hogyfennt legyen mert óriási változást fogsz tapasztalni a W2-ben !
Én benne vagyok bármikor ugyis férfi karaktert inditottam ! Mikor kezdünk ?

Sose bánd hogy GF kártyát vettél nagyon is jól tetted ! Nagyonjó vétel volt !
Tudnak a zöldek ha akarnak máris kiadták legujabb driverüket igy gond egy szál se ! xD
Ezért is jó Nvidia tulajnak lenni ! xD
-
frame>24
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
Online teherebejtés, bruhhhhááváhááá-lol...
Mindjárt kezdek veletek egy online női karaktert, nimfomán beütéssel, jöttök? 
hogy érted, hogy nV most dobott ki drivert, nem ez legújabb: ?
Version: 270.61 WHQL
Release Date:2011.04.18
File Size: 166 MBmost vettem nVidia kártyát(560 Ti), és nekem a fenti driver van fenn. (eladtam a lelkemet az ördögnek, inkább 6870-et kellett volna venni...)
-
wesker24
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Én néztem a Witcher 2-öt de elég nehézre sikeredett már Normalon én Casual Gamer vagyok nem pedig profi !
Csak a Witcher2 Prologue-jában többször meghaltam mint az összes eddig RPG játékban !

Meg egyébként kibaszott nagy gépigénye van nálam se képes elmenni maximális grafikán ha az Über Antialiasingot és SSAO-t rárakom a gépnek annyi kaputt Game Over olyan szinten kifekszik hogy csak na !
Söt az árnyék programozást se sikerült belönniük mert az is zabálja a gépet rendesen !
De szerencsére nekünk zöldeknek az Nvidia máris kidobta a legujabb drivert ami óriási javulás tapasztalható és már be lehet lönni a grafikát ugy hogy High grafikai szinten is tudj játszani ! És a játék elején ahol 8-11 FPS volt a legujabb NV drivernek hála már 60 FPS van !
De Az ATI-sok szivnak mint a torkos borz mert azATI nem dobott még ki olyan drivert amivel a W2 jobban futna ! És még medium-on is beszokott nekik akadni rendesen !
Habár jövö héten várható az újabb patch !
Ezért is játszom inkább a Fable 3-al lehet hogy nem közeliti meg a W2 hangulatát de nekem nagyon tetszik hozza a Fable 1 hangulatát !
Söt az legalább maximális grafikai felbontás melett is lazán megy !
Habár nem közeliti meg azt a grafikai szintet mint a W2 de a Fable-ben mindig is a mese szerű világ volt a domináns !
És jelenleg amig a W2-höz ki nem adnak egy pár patchet addig én vigan el lesszek addig a Fable 3-al !
Amugy azt tudtátok hogy teherbe lehet ejteni az Online Társunkat !

Ha jelenleg van 2 Online karakter az egyik férfit inditott a másik nőt akkor nem hogy csak együtt csinálhatják a küldiket hanem össze is jöhetnek ésott minden megtörténhet !
Össze lehet jönni egymással össze lehet házasodni lehet szexelni és teherbe ejteni a másikat és késöbb megszületik az elsö Online BABY !

Na mondom ez annyira beteg hogy már jó! És ki kéne próbálni ! xD
-
wesker24
senior tag
Na én csak az Online-t használom és elég jó !
Habár most éppen ott tartok ami rohatt nehéz !
Legalábbis egy magam számára !
A multi kaland részében a kút kristályoknál vagyok ahol a kristályokat kell begyüjteni !
De az egymagam számára elég nehéz főleg amikor 4 kö gólem is megjelenik !
Amugy lvl 21-es vagyok és jelenleg kétkezes harcos karakter vagyok !
És igen összegyüjtöttem a 10k lovét a falura vettem is egyet és azzzal is szoktam nyomni !
Amugy a falu része is egész jó kapsz egy saját házat amiben a legjobb cuccaid tárolhatod!
Megcsináltam a tutorialt igy már termeli nekem a pénzt naponta és már jönnek is hozzám az emberek beköltözni !
A Tutorial szerint csinálni kellett egy Tanyát ami húst termel az embereknek hogy ne haljanak éhen ! Csinálni kellett egy kereskedőt is hogy az emberek megtudják venni a fontos dolgokat amugyha rengetegcuccodvanitt érdemes eladni mert nagyon jó árat adnak érte !
A másik fontos dolog a védelem csináltam 2 örtornyot hogy bevédjem a falumat is !
És a falum máris müködöképes lett de ahogy elnéztemnagyon sok mindent lehet itt épiteni fejleszteni stb...
Lehet kovács mühelyet Templomot kocsmát megy egyéb szórakózó helyeket épiteni ami javitsa az emberek morálját !
-
wesker24
senior tag
Na végre azt hittem már kihalt a topik ! XD
Ti hányas szinten vagytok ?
Mikor szoktatok játszani ?
Lehet csatlakozni hozzátok ?
Mert eddig nem igen találkoztam magyarokkal !

-
HaaS
addikt
1-0 ide
! -
wesker24
senior tag
Na én is megvettem a Two Worlds 2-öt most már !
A multi miatt szerintem simán megéri !
Amugy multizik vele valaki még ??

Amugy ha már megvettem nem segitene valaki egy kezdö játékosnak ?

Csak addig amig erösebb nem leszek !
Elöre is köszi !

-
Brutális eb
addikt
Köszönet érte Ardea kisasszonynak és csapatának.
Igazán minőségi munka.
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
! -
Sonja
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Koreai nagykövetség!

-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Oké
! -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Te ültél az egyetlen koreai szurkolótól jobbra
? -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Egészségünkre. Húúúúúús.
Aznemaz. Az nem "free dungeon", mámmerhogy nemistuttá' bemenni. Szvsz te köbö középen a kvesztesről beszélsz. Van egy (g)romos, ott szeretettel várják a felfedezőket... ájtó-áblák tárvá ván
!Dark Messiah: nem és nem és nem
! -
GypsFulvus2
őstag
Ja, jó is hogy említetted, akartam kérdezni. Megtalálátam a barlangot, de nem tudtam bemenni. Ez azért van, mert később valami küldetés lesz oda?
A Dark Messiah-ot meg ki se próbáltad; magad mondtad hogy azonnal törölted, amint kiderült hogy H&S. Ha játszanál vele két órát, tuti tettszene. Annak van a legjobb harcrendszere, amivel eddig dolgom akadt. -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az első "free" dungeont is megtaláltad a tutorszigeten
? Jól nyomod, engem elvertek többször is...
Itt a Dark Messiah is gyors törlés volt, az sem nekem készült
.Nagy volt a 7-3, jaja!
-
GypsFulvus2
őstag
Frame: köszi, akkor majd még próbálkozom.
Noakkor. A vicsör szinkronját nem találtam zseniálisnak, csak helyenként jónak. Bár volt pár szinkronszínés aki kifejezetten fasza volt, pl Kalkstein. De ezt már megtárgyaltuk. Az angolban nekem Geralt hangja volt a fő bajom. A lengyelt sajnos én sem hallottam még, de majd rákeresek a TeCső-n. A TW2 szinkrojával az a bajom, hogy a főhős hangja olyan, mint amilyen az enyém lesz szombatra: erőtlen, majdhogynem suttogó. A prófétanőhoz sem illik igazán az a kellemes anyáskodó hangocska, a megjelenése sokkal.... khmmm... misztikusabb. Jó persze tudom, ez erősen szubjektív. Az viszont már nem az, hogy még javában mozog a szája, amikor a hang már rég elhallgatott. Nem azt sasolom, tehát, hogy mennyire kerekedik a "good" szó kimondásánál.
A fáziskésés zavaró. Rángatózós mod?
A picur szigeten vagyok, és jelenleg épp az utolsó részeit fedezem fel. Lvl 6-ig jutottam itt egyelőre. Találkoztam már pár keményebb zöldemberrel, de ha elcsalom őket a társaiktól, akkor egyesével ki lehet nyírni őket is. Az a gond, hogy hiába van jobb fegyverük meg nagyobb hp-jük, nem nagyon tudnak megütni, ha jól kapom el a ritmust. Eddig egyszer nyírtak ki a finomszablyát viselő zöldemberek. Szóval remélem később ügyesebben kardozó ellenfelek is lesznek
De ezek már legalább nem háttal állnak az útnak
a hrcrendszer tényleg fasza, csak igen szokatlan, és egyelőre gyakran le kell vennem a szemem a képernyőről, hogy megtaláljam pl a 3-as gombot meg ilyesmik. Na majd belejövök. (Amúgy egyszer vedd a fáradtságot, és próbáld ki a Dark Messiah harcrendszerét - még nem tudom, hogy ez lesz-e olyan jó, de ha megközelíti, akkor már király)
Amúgy a héten nagyon keveset fogok játszani, lehet hogy semmit, mert jégkorong vébé van, és késő este érek haza. Ezért is megy majd el a hangom szombatra; a tegnapi magyar-holland 7:3-at is végigüvöltöttük az Arénában
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Szerintem a hiba fogalma nekünk kicsit más jelent
! Akár a játéké... szerintem az út a fontos, nem a cél, de inkább nem mennék bele mélyenszántó gondolatokba.A főhős és a többiek hangját a vicsör általad zseniálisnak tartott hangjaihoz hasonlítani megtiszteltetés tőled... bár... az eredeti lengyel lenne, ugye? És az angolra azt mondtad ott, hogy gyenge, és a magyar sokkal jobb? Na mindegy... az ajakmozgások biztosan nem követik eléggé a hangokat, hmm... megértem. Pláne, ha észreveszed majd, hogy néha a hang nem azt mondja, mint ami feliratozva van! Remélem azért folytatod majd... legfeljebb megvárod a párbeszédes Rángatózós Modot, és nem lesz olyan zavaró
!
A tutoriálba belekötni lehet, csak nem érdemes. Ha felfedezőbb szellemű voltál, mint az átlag, akkor az is kiderülhetett, hogy eléggé korlátozva van a tutorban mozgástered is, míg el nem mondják-mutogatják az alapokat. Persze Morrowind után értem én, hogy szeretnél az első negyed órában fűbe harapni, de itt másképp gondolkodtak. Meghalsz még jópárszor, akár ott a picur kis szigeten is, ha elindulsz szétnézni.
A billentyűkiosztással semmi bajom, pláne, hogy úgy állítgatod, ahogy neked tetszik. Új, de beválik, ugyanúgy, mint a blokkolásból elérhető újabb szkillek... majd később felfedezed. Én nem tudnám egyszerűbben belepasszírozni ezt a rahedli lehetőséget ilyen kevés gombba, és jobb harcrendszert sem ismerek.Ha olvasgattad a topikot - márpedig úgy nézem igen - akkor azt kell feltételeznem, hogy inkább csevegni szeretnél
!
Sajnos nem ígérhetem, hogy minden szöszre írok majd egy hosszabb választ, mert evvel az erővel inkább játszanék, mint beszélnék a játékról, ezt biztos megérted. Lesz benne bug egyébként, ha nem is sok, de találtunk párat. -
frame>24
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Ahogy lentebb látszik, én is azt hittem, hogy nincs sok beállítás, de nem kell mást tenned, mint a beállítható dolgok fölé téve a kurzort, görgetni lefelé a menüt egérrel, vagy a kurzorral.
Menjél csak tovább, lesznek nehezebb helyek is!
-
GypsFulvus2
őstag
Na, hát persze nem bírtam ki, felraktam. Tettszik. Bár azért a régi kérdésedre, hogy van-e hibája, azért azt tudom mondani, hogy van.
Legfőbbképpen a szinkron. Nagyon erőtlen. A főhős is, de a többiek sem brillíroznak. Ennél még a Vicser magyar szinkronja is klasszisokkal jobb volt
A prófétanő ajakmozgása is nagyon el van tolódva a szöveghez képest, kifejezetten zavaró.
Aztán nem tettszik, hogy a kezdő szigeten minden nyomorult teremtmény a figyelendő útnak 180 fokkal áll. Először poén volt, hogy jól meg lehet őket merényelni, de az 5. után már uncsi, hogy idióta módon pont hátat fordítanak az egyetlen iránynak, ahonnan a veszély érkezhet. Remélem ez a későbbiekben nem így lesz.
Aztán eddig nagyon könnyű a játék, a grom-okat félkézzel röhögve elintézi a lvl 2-es hős, remélem ez a prológ után szintén megváltozik.
Nagyjából eddig ennyi a negatívum, illetve a számomra kissé nehézkes kezelőfelület. Nem áll kézre, hogy F billentyűkkel mozogjak a menüben, hiányzik a jól megszokott m- map I-inventory j -journal stb leosztás. A komolyabb harckombinációk, pl a védelem áttörés, vagy a multicélpontos nyilazás elég kacifántosan van megoldva, nehezen tudom elképzelni, hogy ezeket éles helyzetben elég időm lesz alkalmazni.
Ja és hol kapcsoltad ki a blur-t? A grafikai beállítások elég szegényesek nálam, vagy valamit nem vettem észre? (1.2 patch fenn van). Viszont maga a grafika nagyszerű, élmény ahogy pl a növényzet hajladozik körülötted, miközben a gazban gázolsz. És az optimalizálás előtt le a kalappal. Ja, és eddig 0 db buggal találkoztam.
Jó lesz ez ...a KotOR-nak attól tartok várnia kell, tudod gyengém a sandbox.
-
frame>24
addikt
Köszönöm a közreműködést, ÉSAKKOR most lehet röhögni:
tehát hogy NEM görgettem lejjebb a menüt, mert nem láttam, hogy egyáltalán lehet (én oldalt kerestem valamiféle görgőt). Utólag figyelmezettek, hogy hiszen ott van egy nagy szürke lefelé nyíl is...
Köszönöm, leülök magamtól...

-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Leszedem, ha megnézted: ittevannak.
Az interface menüben van a small inv icon beállítás, meg az inventory transferes rákérdezés is, vkinek az is kellett... nekedetán?
-
frame>24
addikt
Tuti 1.2 ez vitán felül áll.
Később arra is rájöttem, hogy amit ebben a hsz-ben kérdeztem, az már elve be van építve az 1.2-be. (PÉÉLdául a kibővített menü opciók)A többiről annyit, hogy ezé' kell a screenshot: látom, oszt akkor biztos nem beszélünk el egymás mellett. Ha eltérés van, majd én is mutatok fotót róla.
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
STOP!
A gmg-s verzió alapból v1.2, tökéletes, úgy, ahogy van (én is azt vettem, tudod). Én is onnan tudom a különbséget, hogy a DVD-ről az 1.0 megy fel, és ott jóval kevesebb a beállítási lehetőség. Még most is drágábban veszik a népek, mint mi x hónapja, nem látom értelmét, hogy újra megvedd.
A smallicon opció is ott van, csak végig kell nézni a menüt.Ha lesz időm, csinálok shotokat.. milyen másik beállítás volt még? A blur? Az tényleg nem volt állítható 1.0-nál, csak a patch után... nem tudom mi másra gondol6tsz
!szerk: jah, az autosave... az is kikapcsolható, igen... jól van, ránézek ma v. holnap. Addig nézd meg a verziószámot (menüben jobbalsó sarok tán), ha nem 1.2, akkor pecselj! (Kétlem
.) -
frame>24
addikt
Most már nagyon aggódom:
"1.2 patch után gazdagabb lesz a menü, grafika fül különösen. A játék opciókban szerintem nagyon érdemes átállítani a inventory item icons-t smallra."
Múltkor is beszéltél már valami olyan beállításról, amit én el sem érek a menüben!! Nekem még mindig ez a Capsule-os (grennmangaming-es izé van), ÉS ANNAK ELLENÉRE, hogy 1.2 a verziószám, pl. a grafika menü egy semmi, nem is látok ilyen beállításokat, amikről beszélsz!!!
Tisztelettel kérlek, este, ha van 10 perced, csinálj már nekem 2-3 screenshotot a settings menükről! Látni akarom a részletes graf. menüt, meg ezt a smaller inventory icons-t, + én még az autosave-et sem tudom kikapcsolni!
, sőt 
Eddig is gyanús volt, hogy valami nem stimmöl, de most már tuti.
szerk.: majd reagálok a többire is, ha lehiggadtam. Merhogy az lesz a vége, hogy dobom ezt a greenman-es hasmenést a francba, azt rendelhetek egy vagyonért valami normálisat...
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Jah, van tovább is a kérdésekből, most látom...
!Igen, a nagycsöcsű után kell kajtatnod
!
Beszéltünk a sztoriról: nem tartunk még ott, hogy véleményt nyilváníthassunk. Vannak sokan, akik végigjátszották, majd ők. Esetleg keress rá... vagy alakítsd ki a saját véleményed...
Ha arra gondolsz, akkor az eleje tele van ezzel a divatos interaktív mozis sz@rsággal (ez kell a népnek), de elég hamar abbamarad, a tutoriál rész ilyen csak, ilyenformán tetszett is... szóval pont elegendő a szabadságérzés ahhoz, hogy abszolút ne figyeljek arra, ami a történet.
Ha mindenképp mondani kell valamit, akkor a történet átlagosan jó
.Fejezd be a KotOR-t szerintem... az első rész tényleg túl jó ahhoz, hogy félbehagyd!
(mindig)
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Dehogy, bátyó, az a co-op, hehehe... lehet többen (max 8 tán) együtt tolni neten. Ez a co-op van hét részre osztva. frame>24-gyel nyomtunk egy sort, de nem mentünk bele a céhekbe (sem).
Két serialt kapsz az alapjátékhoz is, az egyik az aktivációs kód, a másik egy ingame item (nálam egy kalapács volt, a játékból érhető el az Enter Key menü), gondolom az lesz a két szám. Royalhoz van még egy pár bonus item...
Multihoz megint csak ingame kellett fiókot létrehozni... szerintem ahhoz is az első, aktivációs kód kellett, de gondolom azóta rájöttél, hogy mi micsoda..nyomottfos = agyonreklámozott gyenge játék
legyenmárvége = ha már elkezdtem, be kéne fejezniLótanács: 1.2 patch után gazdagabb lesz a menü, grafika fül különösen. A játék opciókban szerintem nagyon érdemes átállítani a inventory item icons-t smallra. Na és persze hardon kell indítani
!frame>24: Jameg, a manuál nézegetése közben (ha már végre kézben lehet tartani, megnéztem), érdekes dolgot olvastam: az a village amit multiban vehetsz 10 rugóért az valamilyen rts-szerű(!!!) faluépítgetős-védős játékot indít, de többet ne kérdezz, mert nem próbáltam, nem is kerestem rá...
-
GypsFulvus2
őstag
Mi az tezsvír, rossz napod volt? Nyomottfos?

Na most bontogatom a dobozt. Az első benyomás jó; kihajtható, színes-szagos papírtokban van a DVD tokja, vastag manual, jókora színes térkép. 7900 Ft-ért. Úgy látszik a lengyelek lassan eltanulják a szakmát, amikor a Biovér elfelejti azt... Az viszont nem világos, hogy a francia nyelvű manual hátoldalán miért más a serial key mint az angolon? Talán az kell a multihoz?
Ja és nem regéltetek a sztoriról. Nekem az is kell, nemcsak a finoman megoldott szintlépés és a bravúros skillrendszer
Még mindíg a nagycsöcsű hugit kell hajkurászni? A boríton mintha ő tekintene le szenvedő tekintettel Gandohar bácsi markaiból, kisé cyborgizálva.
Ja, és kicsit visszolvastam: Soulpatcher szolgáltatás volt már az első részben is.
Hát nem tudom... lehet hogy félbehagyom a KOTOR-t... Csak én meg rühellek dolgokat félbehagyni.
Arx Fatalis: Szép volt, jó volt. köszi még egyszer a segítséget. Poliplábú csávót már le tudtam nyomni, nem volt túl nehéz tripla harm-mal, nagy kék karddal. Bár a vége eléggé cliffhanger. "I have a lot of mission to you..." Meg Akba is ott csoszog. Nagy kár, hogy nem folytatták.
De ez is olyan játék, amit 2-3 évente végig fogok tolni. -
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
ÁbiSztos viccelsz... szerinted meló + család + kert + 4km úszás mellett mennyi kedvem/időm van leülni a gép elé? Esélytelen...

Naná, hogy itt is a single a lényeg... azért kár lenne kihagyni azt a hét kvesztet, már a másodikban láttam csúnya dolgokat, amik az alapjátékban sehol sem voltak...
-
frame>24
addikt
Bizony, erre nemigen kerül sor, apám!
Mert nem tudom kiszámítani, mely nap végzek későn, mely nap leszek hullafáradt ahhoz is, hogy kakiljak, szóval az egész életem rendszertelen ahhoz, hogy normális co-op/multiplayer karaktereket fejlesszünk.
De elsősorban nem is erről szól ez, (legalábbis számomra), hanem végigtolni single-ben.De azé ne haraguggyá reám!

-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Már Hatvangólban jártam, mikor abbahagytam! Potom 36 óra 20 perc, most jönne a tornyos küldi lassan... ha lenne rá időm
!
Az a co-op az íjásszal egyébként is kizökkentett, eheheh... visszamentem a harcossal tápolni kicsit, rendben is ment, aztán jött a második küldetés... hát az alighanem kétemberes... vagy sokszor kéne újracsinálni az elsőt. Abban a ládában (amit észre sem vettünk) elég érdekes dolgokat lehet találni...
Ha komolyan nyomnánk, specializálódni kéne, kraftos (fegyó-páncél-íj), alkimista, ékszerész... lassan jönnek a pontok! Erre sosem kerül sor, ahogy figyelem
!gyps: Nekem nincs időm a nyomottfosra, legyenmárvégére sajnos
! Hogy tetszett az Arx vége? -
frame>24
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Höhöjj!
Jól van, akkor köszöntünk a klubban, várjuk az újabb áldozatokat!
szerk.: Nem toltuk még végig, én becsléseim szerint a felénél járhatok, HaaS pedig még jobban elmolyolgatott az első nagyobb terepen. Én ezért még nem tudom teljesen megítélni a történetet.
(#240): whehh, lehet,hogy ez a korral jár: én csak az utóbbi 1-2 évben kezdtem ilyen félbehagyós-visszatérős lenni.
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Jíííhááááá
! -
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Höööhööhöhöö...
!Én megvédem őket... miért lenne szórakoztató egy olyan játékkal játszani, amiről nem folyik a csapból, hogy hánymillió a dolláreuró? Hiába jobb fényévekkel, mint a többi, nincs értéke, érted
!Jól van, akkor a KKK megmarad nekem! Pedig van benne gőzzel működő zombi nácirobot is
! -
frame>24
addikt
IL-2 még hetek / hónapok múlva lesz használható, addig training mission-ben lehet tanulni a gépeket.
Akkor kicsit autókázom néha, mer nekem az is bejön.
Akkor mai nappal vége a hosszú-hosszú World of Tanks béta tesztnek, holnapután valszeg vetek arra is pillantást. (Szerencsére nem fizetős, a pénzért viszont gyorsabban fejlődsz. Akkor adok havonta egy fillért is, ha felhagynak a pofátlan orosz tank inbalance-al, tehát lehet, soha sem
)
És akkor itt van ez.Ennyi most a láthatáron, nem is látok mást idénre, majd novemberben a SzkÁjrim, de arra Te is ráizgultál rendesen, aztat láttam.

II. vh., szimulátorok, meg baszós-kardozós, engem ezekkel lehet gép elé ültetni
(jó, néha fps is) -
frame>24
addikt
Nem örülök neki, hogy rögtön az elején ekkora csalódás számodra a program...
Ugyanakkor azért valljuk be, hogy egy kábel kihúzása még nem az élettel összeegyezhetetlen mértékű probléma
.
Pl. nekem van Saitek Joystick-em. Ha nem szimulátorozom épp, kihúzom a *csába, mert szegény világít, mint a karácsonyfa, majd' az összes gombja. -
Sonja
nagyúr
Van arra valakinek ötlete, hogyan lehetne lebeszélni a játékot az Xbox 360-as vezérlőm automatikus használatáról (az USB-ből való kihúzáson kívül)?
Csak azt akarja használni és átállítási/kikapcsolási lehetőséget sem találtam a Controls menűben.
1.2-es patch feltéve! -
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Na megnéztem a harcost is, ég és föld
!Valóban a block alatt vannak a szkillek, és felüdülés a ranger után... pláne, hogy a mobok kitérnek oldalra, még gyors íjjal és gyors nyílvesszőkkel sem sima ügy a leszedésük. Az AOE az meg pláne nehézkes. Legalább a treppelést adhatták volna nekik pluszban... bár a Distraction Arrow nem rossz, de szvsz sehol sincs az őszinte erőhöz képest. Csak a DPS, na abban nagyon jó, ha mindig a megfelelő nyílvesszőt használja az embör (kell váltani rendesen)... majd kipróbáljuk a PvP-t is valamikor
!fiathalon: hajrá
! -
fiATHaLON
őstag
Lehet, hogy töviről hegyire kitapasztaljátok, mire odajutok, mert
kezdődik egy költözés a hetekben, így nem is szivatom magam, hogy
belekezdek, mert félre kéne tenni pár hétre.
De jó szórakozást nektek, aztán ha még lesz kedvetek április vége felé,
akkor megmutatom a fiATHaLOs lopás igaz művészetét! -
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Elnyomtam egy szólót így reggel, nem sok mindenről maradtunk le. Virágokról maximum... a ládát azt Te nyitottad tegnap? Én észre sem vettem...
Kissé más felfogásban kell rangerrel szólózni, de működik a dolog. Az Ice Arrow az odateszi magát szépen, utána jöhet a többi: Multi, Fire.
A Distraction meg a Poison Arrow az meg csak sniper módban megy, úgy nézem. Több, mint valószínű, hogy a hiányolt harci skilljeid is Block közben lesznek aktívak, és védekezés közben dobja ki a quickbarra, fegyvertől függően, így aktiválható.
-
frame>24
addikt
Nekem nagyon új volt a harcos, és a skilleket egylőre nem tudtam rendezni, de valami van a manualban, majd utána nézek.
Nos igen, a single playerrel ellentétben itt CSAK azok a skillek vannak nyitva, amilyen "kasztot" választottál. Pl. warriornál 1-2 alap támadó skill és a többihez BIZONY kell a skillbook. Amiket itt azért nem találni minden bokorban.És igen, volt aki ~140. szint körül volt már. A legtöbben lvl 50-80 között...
Már a ruhájuk sokat elárult...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HaaS
addikt
frame>24: jó volt
!
Azért lenne mit gyakorolnom még ezt az íjászatot
! Ez a sniper még mindig nem igazán megy... viszont sebzésre rendben van a ranger!Mondjuk a fusion is nagyon kéne, 13 rugó a városban a skillbook! Meg a treppelés.. meg a... áhh, nem hiszem el, hogy lvl 100 felett is van már karakter
!szerk: a skillek rendezésére quickbaron rájöttél végül?
szerk2: jaja, ez volt a co-op rész, ez elméletileg 8 főig megy -
frame>24
addikt
HaaS-szal megteszteltük picit a multit...
Éshogy egész fasza, lehet többen obatni, és rövidebb "adventure"-öket teljesíteni, de ez még csak egyik játékmód multiban.
Az ingame chat lassú, kell vmi független kommunikációs csatorna (pl. Teamspeak), és akkor már rugalmasabb.Majd ő is leírja a véleményét, kb. lvl6-ra értünk úgy - nemistudom - 1-1,5 óra alatt.
Szóvalhogy van ilyen is benne.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Egy árusokkal teli városban kezd az embör, ahol mindenféle szintű-nemű-fajú játékos karakter ténfereg. Itt lehet szövegelni a többiekkel, és itt tud akárki instance-okat kezdeni, ebbe tudnak belépni a környéken (városban) lévők.
Lehet falut is venni (ne kérdezd mit jelent) 10 000 aranyért. Vannak klánok, ahogy a feliratokat nézem, lehet, hogy mindegyiknek saját faluja van, és a tagoknak házaik... passz egyelőre.Lehetőségek: lehet csinálni falut, deathmatch-t, adventure-t, duelt, crystal capture-t... ez utóbbi a capture the flag szerintem.
Az adventure-be lépve jön elő egy menü, egyelőre hét fejezettel. Külön küldetéseknek tűnnek, szerintem nincs közük a játékhoz, valszeg szinthatáros a belépés, nem kezdheted el bármelyiket. Természetesen netre új karaktert kell gyártani, nem a játékbelit használod.Mindegyik küldetésnek van egy rövid leírása, valaki kezd egy instance-t, jelentkeznek a népek, elindítod, és már bent is vagy. Innentől már NPC-ktől tudod meg, hogy hogyan tovább, akár a játékban.
Egyedül nincs kedvem elkezdeni a felfedezésüket, mert hát lehet neki lehet kezdeni szólóban is. Gondolom tápolás, aranyér, miegyéb.szerk: fiathalon, ha megvagy, írj pü-t, frame-mel belekezdünk este úgy néz ki... ha minden nyugis lesz.
-
HaaS
addikt
Bejelentkeztem a multiba, vannak már szép karakterek.. előtte fajt (elf, halforc, dwarf, mittudomén) és kasztot is kell választani, kaszton belül meg a stílust is, tehát harcosból is van többféle... ez a kezdő felszerelésnél meg szkilleknél számít, gondolom.
Vajon lehet-e warriorként skillpontokat a ranger vagy a mage skilltree-ben költeni? Nagyon le vannak sötétítve...
-
HaaS
addikt
Most olvasom... "8 player online co-op"! Ohh...
-
.:T.H:.
aktív tag
sziasztok!
Erre valki tudna megoldást? :[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!

Mindjárt kezdek veletek egy online női karaktert, nimfomán beütéssel, jöttök?
!

, sőt 
EZT asszem nem fogom látni.
!