- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Na, hát persze nem bírtam ki, felraktam. Tettszik. Bár azért a régi kérdésedre, hogy van-e hibája, azért azt tudom mondani, hogy van.
Legfőbbképpen a szinkron. Nagyon erőtlen. A főhős is, de a többiek sem brillíroznak. Ennél még a Vicser magyar szinkronja is klasszisokkal jobb volt
A prófétanő ajakmozgása is nagyon el van tolódva a szöveghez képest, kifejezetten zavaró.
Aztán nem tettszik, hogy a kezdő szigeten minden nyomorult teremtmény a figyelendő útnak 180 fokkal áll. Először poén volt, hogy jól meg lehet őket merényelni, de az 5. után már uncsi, hogy idióta módon pont hátat fordítanak az egyetlen iránynak, ahonnan a veszély érkezhet. Remélem ez a későbbiekben nem így lesz.
Aztán eddig nagyon könnyű a játék, a grom-okat félkézzel röhögve elintézi a lvl 2-es hős, remélem ez a prológ után szintén megváltozik.
Nagyjából eddig ennyi a negatívum, illetve a számomra kissé nehézkes kezelőfelület. Nem áll kézre, hogy F billentyűkkel mozogjak a menüben, hiányzik a jól megszokott m- map I-inventory j -journal stb leosztás. A komolyabb harckombinációk, pl a védelem áttörés, vagy a multicélpontos nyilazás elég kacifántosan van megoldva, nehezen tudom elképzelni, hogy ezeket éles helyzetben elég időm lesz alkalmazni.
Ja és hol kapcsoltad ki a blur-t? A grafikai beállítások elég szegényesek nálam, vagy valamit nem vettem észre? (1.2 patch fenn van). Viszont maga a grafika nagyszerű, élmény ahogy pl a növényzet hajladozik körülötted, miközben a gazban gázolsz. És az optimalizálás előtt le a kalappal. Ja, és eddig 0 db buggal találkoztam.
Jó lesz ez ...a KotOR-nak attól tartok várnia kell, tudod gyengém a sandbox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PlayStation 5 Slim 825GB
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt, szép állapot 100% akku (76 ciklus) Apple garancia
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A prófétanő ajakmozgása is nagyon el van tolódva a szöveghez képest, kifejezetten zavaró.