- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Jah a dungeon-ok is kicsit sablonosak, látszik hogy elég kevés, egyforma darabból vannak összerakva, de ezt már diablo2-nél megszoktam

Első végigjátszás megvan, valami 29 óra nettó játékidővel, elementáris mágussal.
Fekete pont:
- kicsit egysíkú, unalmas küldetések, de hack n' slash rajongóknak ez nem probléma
- borzasztó lassú párbeszédek, és ezt szó szerint kell érteni, lassan beszélnek az NPC-k, és sok a rizsa, felesleges szöveg, ami ráadásul sablonos is
- komolyabb csalódás ért a legvégén, a főfő gonosz elleni csatában...SPOILER:
ha már az ember szépen megcsinálta, felépítette a karakterét, ellátta minden jóval, könyörgöm miért ballistával kell lődözni szerencsétlent, miért nem saját spell/kard/íjjal?SPOILER vége
Piros pont:
- mágia-rendszer, szerintem a játék legnagyobb újítása, hihetetlenül élvezetessé teszi a folyamatos próbálgatás, kísérletezés
- egész jó grafika, és jól optimalizált, nem sok játék fut ilyen szépen a notebookomon (Mobility 3650)
- poénok: van belőlük szép számmal, és jól ülnek
- Hangulat: habár szerintem az első résztől kicsit elmarad ezen a téren, még mindig kiemelkedőOlyan 80% körül kap tőlem.
Mindjárt írom a másik részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest