Hirdetés
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a friss Moto G Stylus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Akkor Örülhetsz hogy fővárosi vagy!
Mivel mondtam hogy már hónapok óta nem akar 60 kB/s felé menni a letöltés, és hogy csináljanak vmit, erre a kis pofátlanok csak annyit tudnak mondani, hogy nyílván terhelt a hálózat, és hogy folyamatosan fejlesztik, de semmi jogom pofázni, mert a 64 kbit/s garantált sávszélesség megvan! Ha talán ennyire terhelődik a sok új ügyfél végett, akkor talán bővíteni kéne a hálózatot, és csak utána engedni, hogy új ügyfelek jöjjenek!!! És akkor nem volna ez a csigázás!!!! Ezt már egy jó pár szolgáltató megtette! -
Ck.
addikt
Miután a telefont nem szívesen akarják felvenni, illetve már olyanis volt, hogy mondtam mi van, de aszondták hogy jóvan majd megnézik, meg kijönnek, azt semmit nem csináltak! Volt hogy 4x is telefonálni kellett, mire kijöttek a szemetek!!!!
Le a TvNetWork-kel! Csak az az érdeke, hogy minnél több ügyfele legyen, de miutén megvannak az ügyfelek már szarnak az egészre!
Bezzeg amikor Szegeden még cirka 4 éve beindult úgy igazán a Lan-Net-jük, (kb. akkor lett nekem is tvnetwork előfizetésem) akkor még mindenkinek nyaliztak így meg úgy, de most már szarnak az ügyfél fejére!!!
Jah és a másik! Ugye a minimális garantátl sávszélesség 64kbit/s.
Mivel mondtam hogy már hónapok óta nem akar 60 kB/s felé menni a letöltés, és hogy csináljanak vmit, erre a kis pofátlanok csak annyit tudnak mondani, hogy nyílván terhelt a hálózat, és hogy folyamatosan fejlesztik, de semmi jogom pofázni, mert a 64 kbit/s garantált sávszélesség megvan! Ha talán ennyire terhelődik a sok új ügyfél végett, akkor talán bővíteni kéne a hálózatot, és csak utána engedni, hogy új ügyfelek jöjjenek!!! És akkor nem volna ez a csigázás!!!! Ezt már egy jó pár szolgáltató megtette!
Nah és akkor mivan ha megvan a garantált? Attól hogy megvan, még nem vagyok hónapokon át köteles elviselni ennyi pénzért ezt a minőséget!!! És ezt a hozzáállást!!!
Úgyhogy kicsi Tildy, ne oktass!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
Nekem több, mint 3 éve van a TvNetWork-nél Lan-Net-em. Volt mikor 700 Kbájt/s is volt a letöltés, de most alig van 60Kbájt/s felett.
És már így megy jó ideje. A qrva annyukat ennek a szemét szolgáltató szemét dolgozóinak, hogy a tvnetworkon belül 5 féle címre kell írnom hibabejelentést, mire hajlandóak majdnem 1 teljes hónap alatt válaszolni az e-mailemre.
Hogy mindennek mi lett a vége?
Az, hogy januártól Axelero-s leszek, Kábelnetre váltok, ott legalább korlátlan netem lesz 7900 Ft-ért. Az is szélessávú, mondjuk nincs több megabit/s, de viszont ha most nálam szegeden a csillag tér környékén ilyen szar a tvnetwork, hogy 60 környékén lehet letölteni, akkor már inkább Axelero 80 kB/s körül!!!
A tvnetworkről ennyit!!!! Részemről vége! Szar, ügyfelekkel nem törödő szolgáltató!!!! Vagy 5ször küldtem el nekik mailben a hibabejelentésemet, mire válaszoltak!!!!! Majdnem 1 hónap után!!! Úgyhogy kapják be!!!!! Levegőnek nézik az ügyfeleket!
Úgyhogy az Axelero olcsóbb, törődik az ügyfelekkel , és ezáltal jobb is számomra, mivel korlátlan 7900-ért.
Mindenki mondhat nekem bármit, én így érzem, és bocsi ha esetleg durván fogalmaztam! -
Ck.
addikt
Nekem több, mint 3 éve van a TvNetWork-nél Lan-Net-em. Volt mikor 700 Kbájt/s is volt a letöltés, de most alig van 60Kbájt/s felett.
És már így megy jó ideje. A qrva annyukat ennek a szemét szolgáltató szemét dolgozóinak, hogy a tvnetworkon belül 5 féle címre kell írnom hibabejelentést, mire hajlandóak majdnem 1 teljes hónap alatt válaszolni az e-mailemre.
Hogy mindennek mi lett a vége?
Az, hogy januártól Axelero-s leszek, Kábelnetre váltok, ott legalább korlátlan netem lesz 7900 Ft-ért. Az is szélessávú, mondjuk nincs több megabit/s, de viszont ha most nálam szegeden a csillag tér környékén ilyen szar a tvnetwork, hogy 60 környékén lehet letölteni, akkor már inkább Axelero 80 kB/s körül!!!
A tvnetworkről ennyit!!!! Részemről vége! Szar, ügyfelekkel nem törödő szolgáltató!!!! Vagy 5ször küldtem el nekik mailben a hibabejelentésemet, mire válaszoltak!!!!! Majdnem 1 hónap után!!! Úgyhogy kapják be!!!!! Levegőnek nézik az ügyfeleket!
Úgyhogy az Axelero olcsóbb, törődik az ügyfelekkel , és ezáltal jobb is számomra, mivel korlátlan 7900-ért.
Mindenki mondhat nekem bármit, én így érzem, és bocsi ha esetleg durván fogalmaztam!
BUÉK!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoIP telefonálás
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 2TB 2 TB-os Seagate ST2000NX0253 15 mm vastag 100/100-as prémium HDD negyed áron, 2 db van belőle
- Zebra nyomtató fejek
- AM4 Gamer PC! - Ryzen 5 + RX 580 8GB + 16GB RAM + 500GB SSD
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- 200GB - 2TB, 200 GB-tól 2 TB-ig 2,5" 2,5-es Silicon Power WD Toshiba Gembird USB2 USB3, üres HDD-ház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest