Hirdetés
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
Ahogy godoltam az LSP fekudt /vagy valami azon a kornyeken/ meg azon reinstallnal semmi sem tud jobban segiteni, egy masik halokari berakasat leszamitva /meg jo hogy 2 van a gepben/.
Az MTU-t azert ird at most is 1492-re.
Sajnos normalis, viszont ami jo hir, hogy csak port scan, vagyis sebezheto port kereses a tuzfal meg pont azert van, hogy ne talaljanak sebezheto portot, meg persze masert is. A tamadas erzekelo alapbol 5 percre blokolja az ip-t, amit fel lehet oldani ido elott a pluginban, ez nehe kell mert bizonyos nepszeru oldalak is neha port scanelnek valamiert. -
-
h_143570
addikt
Nos a problemadat a fentiek alapjan tobb minden egyutesen okozhatja. Az SP1 ha van ra lehetoseged terj at SP2re es patcheld fel rendesen. Emlekeim szerint az SP1 meg nem tartalmaz tuzfalat, tehat az nem jatszik. Az LSP-det elszurta valamelyik progi. Tovabba az MTU merete sem megfelelo igy csomag fragmentacio lep fel ami a gerinchalo terheltebb alapotaban (az altalad megadott idopontban) adatveztest von maga utan, a lannet eseteben 1492 a helyes MTU beallitas. (ez a legvaloszinubb, egy kis lsp keveredessel) A hijacktis emlekeim szerint rootkit kereso, es ertelmezni a talalatait nem kis feladat, a spyware es a virus totalba mas, egy spybot futatasa mindenkeppen tobbet fog mondani.
A legcelra vezetobb szerintem ujrarakni egy SP2es windowst, maxra patchelve, normalis tuzfalal pl outpost, kaspersky anti-hacker, kerio, illetve ha ingyenes kell akkor comodo, melesselg eleg kemenyen alazza a tobbit, a 4.0 outpostot leszamitva. A NOD32 maradhat. Egy spybotot teatimerrel minumum felraknek meg melle.
Ha elakarod kerulni az ujrarakast akkor a nod32 imon reszenek beallitasi lehetosegei kozott van a speciais fulon egy beallitasok korigalasa gomb megnyom ujraindit. /altalaban rendbehozza az LSP-t/ Spybot fel frissites es kereses majd irtas. Majd a microsoft oldalan rakeresni, hogy hogyan kell atirni az mtu meretet, es megvaltoztatni 1492-re.
[Szerkesztve] -
maszat
senior tag
A tárhely címe kicsit becsapós:
ftp://web.tvnetwork.hu/
Ígényelted már? Mert nekem még külön kellett bemenni és reggelni a tárhelyet.
Más:
Nem tudom, hogy volt már róla szó, de elolvastam a január 1-től érvényes ÁSZF-et.
És abból kiderül, hogy a Tvnetwork lenyeli biza az ÁFA-csökkentást.
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
Az ára lapján gondolom akkor 512/128as csomagra fizettél elő. Ismereteim szerint a GPRS sebbsége 128 ha rajtad kivűl senki sincs a cellábban aki gprs-t használ. Tehát legalább 4szer gyorsabb, forgalom korlát sincs rajta tehát nem lesz nehéz űberelni szerintem a GPRS--t leszámitva persz hogy nem tudod magaddal vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Subaru topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- További aktív témák...
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Thrustmaster T248 + T3PM + loadcell mod + spare parts
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest