Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hollov
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy van-e még vkinek ilyen kártyája, remélem igen: Cinergy 600 TV
Ha találnék egy sorstársat, aki még a problémámra is tudja a megoldást annak nagyon örülnék
Az első számú gondom, hogy amióta Vistát használok, azóta nem műxik a távirányító, a második, hogy a hülye software eltünteti a Windows hátteret mégpedig oly módon, hogy kitörli a registry azon sorát ahol a wallpaper tárolódik.Amit érdemes tudni:
64 bites Vistát használok, és áttettem egy másik gépbe amin 32bites XP van; ott tökéletesen ment minden.
A háttér eltűnése a kisebb gond, mert az szerintem eltűnik ha egy másik software-t használok a TV nézésre (a legújabb ugyanis a Terratec Home Cinema, de megszokásból még a régebbit használom).
A távirányító nem működése viszont nagyon zavaró; és mivel a másik (régebbi) gépemben tökéletesen ment, ezért biztos, hogy nem azzal van a baj.
Vagy a Vistával, vagy pedig a 64bit-el lesz a gond szerintem (vagy legrosszabb esetben a kettő együtt).Találkozott már vki hasonlóval, vagy tud vki hozzászólni vmit a bajomhoz?
Előre is köszi!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Jövedelem
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest