- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
válasz
üzenetére
Mert szeretném kihasználni a 4 GiB RAM-ot a gépemben, de úgy tűnik több a szívás vele, mint a haszna.
[OFF]
Ugyanis nyerek 1 GiB RAM-ot, de:- nem tudom használni Media Center alatt a tuner kártyámat, mert nincs hw encodere
(32 bites alatt egy szoftveres encoderrel át tudom verni)- ezek szerint nem működik jól a hibernálás 4 GiB vagy több RAM esetén, ami egy noti esetén fontos
- szar a NVidia drivere x64 alatt, de lagálábbis az én gépemet nem szereti
- Sokkal több a HDD tevékenység, mert az x64-es programok nagyobbak
(a lassú notebook HDD miatt ez külön veszteség)
- A megnyert RAM 1/3-át, felét elvesztem a nagyobb méretű programok memóriaigénye miatt,s ezek még csak a vista rendszerprogramjai
- Többnyire 32 bites programokat használok, s ezek emulációs módban működnek, ettől érezhetően lassabb a gép
- egy csomó program nem tudja, hogy kettő progrtam files mappa van, s hibásan kezelik ezt
- egy 32 bites alkalmazás úgy sem tud 2 GiB RAM-nál többet kapni (trükközés nélkül), akkor meg minekSzámomra a konklózió: kell az x64, de majd a következő Windows megjelenésére megérik a fejlesztői közösség is a 64 bites platformra, ugyanis két dolog következhet be, nem kizárva egymást:
1. Elkészül a Delphi 64 bites verziója is és sok programozó, akinek a C++ túl bonyolult végre tud erre a platformra is fejleszteni
2. A .NET Frameworköt igénylő alklamazások fognak jobban elterjedni, viszont ekkor már mindegy, hogy milyen architektúrájú Windows van alattunk+1: A driver írók megtanulnak programozni és tesztelni. Bár a driverek akkorra fognak kiforrni, ha az x64 platform mainstream-é válik az x86-vel szemben
[/OFF]Elnézést a kifakadásért, de az ember küzd, aztán pofára esik...
Üdv,
Lewis
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Return to Ash
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest