Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Hungaryval ment eddig (és most a Media Center is azzal megy), de próbáltam Germany-t, mert rémlett, hogy valami gubanc szokott lenni a magyarral.
Próbáltam antennát és kábelt (kábelen jön egyébként), ugyan az a végeredmény, kép jó, hang egyáltalán nincs, csak statikus zaj.Normának mit válasszak? A program magának választ egy kb 10 elemű listából (pal, ntsc, secam különböző betűjelekkel, az alap 3-at még ismerem, de azt, hogy az a, b, c, d mit jelent a feneküknél azt nem tudom).
Kipróbáltam egyébként másik gépen és ugyan ezt a hibát produkálta. Miután az MCE-vel működik, én a Presto PVR-nek tulajdonítom a hibát. (Csak az a vicc, hogy ugyan ezen a gépen ugyan ez a verzió eddig működött, lehet, hogy a kártya és a Presto nem szeretik egymást).
Próbáltam korábbi verziót (driver CD-ről), azzal is ugyan az lett a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3060 Ti , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest