- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
Enemy
aktív tag
A gond ott van hogy a tv kártya felrakása után a codec nem úgy müködik ahogy kell. Ha javítatom vele akkor sem jó ha leszedem akkor egy új telepítés után sem megy fagy.. Valami nem kerek.... Sok sok gépet telepítettem már de ilyet nem láttam.. amit fel szoktam rakni az az Ace Mega... csak a divixet frissítem. eddig 100 gépből 99 ez müködött.. ez az egy az amin nem .. valami összefüggés van a tv kártya és a codecek között ..valószinünek tartomhogy olyan állományt cserél le ami ujabb mint amire cseréli.. bt 878 csip szerintetek más 878 ic meghajtóját elviszi. Lg tuner
-
-
Enemy
aktív tag
Adva van egy celeron600 pc 256 mb rammal. A gépen integrált hang van (Ac97)
Gef2 mx440 128mb. Alap vindows telepítés. driverek dx9b...hangdriver...
Codekgyüjtemény ... Poverdvd. Filmek mennek.. .. 3db pci slot . egyikbe bele a pctv kártyát.. (noname gagyi) driver telpítés.. filmek nem mennek .. a gép merevre fagy . driver eltávolítás filmek mennek.. drive image ...visszatőltés.. másik pci slotba pctv kártya driver ...filmek fagynak.....
A kártya ha fel van telepítve megy .. de a telepítés után a filmek fagynak....
Tippetek van...?
A gép a kártya nélkül hibátlan .. a kártya másikgépben hibátlan.. eddig együtt mentek....
Aktív témák
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs