Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Enemy
aktív tag
A gond ott van hogy a tv kártya felrakása után a codec nem úgy müködik ahogy kell. Ha javítatom vele akkor sem jó ha leszedem akkor egy új telepítés után sem megy fagy.. Valami nem kerek.... Sok sok gépet telepítettem már de ilyet nem láttam.. amit fel szoktam rakni az az Ace Mega... csak a divixet frissítem. eddig 100 gépből 99 ez müködött.. ez az egy az amin nem .. valami összefüggés van a tv kártya és a codecek között ..valószinünek tartomhogy olyan állományt cserél le ami ujabb mint amire cseréli.. bt 878 csip szerintetek más 878 ic meghajtóját elviszi. Lg tuner
-
-
Enemy
aktív tag
Adva van egy celeron600 pc 256 mb rammal. A gépen integrált hang van (Ac97)
Gef2 mx440 128mb. Alap vindows telepítés. driverek dx9b...hangdriver...
Codekgyüjtemény ... Poverdvd. Filmek mennek.. .. 3db pci slot . egyikbe bele a pctv kártyát.. (noname gagyi) driver telpítés.. filmek nem mennek .. a gép merevre fagy . driver eltávolítás filmek mennek.. drive image ...visszatőltés.. másik pci slotba pctv kártya driver ...filmek fagynak.....
A kártya ha fel van telepítve megy .. de a telepítés után a filmek fagynak....
Tippetek van...?
A gép a kártya nélkül hibátlan .. a kártya másikgépben hibátlan.. eddig együtt mentek....
Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest