- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus One - Kína már itt One
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Régi konzolokhoz vannak speckó kábelek amikkel jobb lesz a kép, persze a grafika ettől még ocsmány marad.🙂 Nekem volt anno 97-ben, ( és most is van) N64-em és kikérem magamnak, hogy szar lett volna a kontrollere. A Mario 64 anno ezel az analógos kontrollerrel maga volt a csoda...🙂
Mondjuk sok munka és kis eladás ide vagy oda, szerintem húzós az ára ennyiért.
Amúgy ránézésre javítottak a karaktermodelleken is, úgyhogy tényleg nem egy összehányt port lett. -
Crus
őstag
Anno rendkívül alacsonyan volt nálam a léc az ilyen lövöldékkel kapcsolatban. Nem azt mondom, hogy Day 1 toltam, de a megjelenést követő pár hónapon belül. Úgy talán a feléig, de addig is csak szenvedtem vele, rettenetesen unalmas volt.
Nézzétek már meg, hogy amikor ez a moslék megjelent milyen lövöldékkel toltuk? Teljesség igénye nélkül: Quake 2, Golden Eye 007, MDK, Outlaws, Blood, Hexen II, Duke Nukem 3D és akkor az más stílusú AAA címeket inkább meg se nézd, mert ilyen FF VII, meg Fallout, Tomb Raider, Dungeon Keeper nevek fognak szembejönni.
Szó szerint ilyen a közepest alulról se címekre nem volt a többségnek ideje. Belefulladtunk a jobbnál jobb címekbe. Annyira kellett ebből Remaster, mint a Heroes III HD...
Új hozzászólás Aktív témák
ph 23 év után kitörve a Nintendo 64 rabságából a Turok 3 végre ellátogatott PC-re és a modern konzolokra is.
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad X260, 12,5" HD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 3000 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest