- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyeri
tag
"Pl.: A Pannon SL-os telefont a Pannonnál hivatalosan ki lehet függetleníttetni... ezen mit nem értesz?"
De akkor ez már egy kártyafüggetlen telefon, akkor minek bele Turbo SIM? Egyáltalán mit foglalkozik vele (például) a Pannon? Sőt ha valaki fizet a Pannonak, hogy feloldják a korlátozást, akkor azután tuti nem Pannonos SIM-et fog beletenni... Most akkor miért foglalkozna egy ilyen telefonnal a szolgáltató?
Szóval azt a részét nem értettem, miért hozol fel egy hivatalosan függetlenítet telefont példának, miközben a SIM Lockos telefonokat meg sem említed, pedig azon van a hangsúly...
-
Timocicu
senior tag
Szaki!
Én tavaly februárban egy k700i-met tiltattam le,pár hónappal később pedig egy Motorola v360-amat.Mellesleg jegyzem meg a SE-t akkor lopták el tőlem,míg a kórházban világra hoztam a törpimet,a Motorola-t azt viszont én hagytam el a kabátzsebből a metrón kicsúszott/előttem a gyerkőc kenguruban,vele voltam elfoglalva/,de senki nem szólt volna,hogy ott maradt az ülésen.Bocs a meséért.
Lényeg a lényeg! Én ezekkel a készülékekkel is úgy voltam,hogy letiltatom.Legalább megnehezítem az " új tulaj "-nak a használatot.
-
megyeri
tag
Hű ez a gondolatmenet nekem kicsit bonyolult volt...
Főleg a SIM Lock-os, de hiatalosan függetlenített telefonoknál vesztettem el a fonalat...
Ha a szolgáltatónak van egy listája azokról az IMEI számokról, amik csak az ő hálózatán mehetnek, és egy IMEI szám már régóta nem jelentkezett fel, attól még nem jelenti azt, hogy más szolgáltató kártyájával használják...
Lista alapján akkor működhetne, ha cserélnék egymás listáját a szolgáltatók, és "B" szólna "A"-nak, hogy "te figyu, az egyik IMEI-d feljelentkezett a hálózatunkra"...
Lopott készülékeknél a fekete listás IMEI-ket például ellenőrzik a szolgáltatók, függetlenül attol, melyik operátor tette rá a tiltást. Kb így működhetne... Szerintem...
-
-
kaller1
veterán
Én még olyanról nem hallottam,hogy egy simkari-telefon összekapcsolásnál(mert ugye ez történik a szolgáltatónál,főleg előfizetéses konstrukciónál),ha a számla fizetve van,akkor a készüléket letiltották volna másik szolgáltató kártyájának használata miatt...
Az persze evidens,hogy számla nem fizetés miatt joga van tiltani a készüléket is(nagyrészt meg is teszik),nade másik kari miatt önmagában biztos nem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged