Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartel81
csendes tag
válasz
localhost #115 üzenetére
localhost: Ez nem arról szol hogy hitelesebb lenni de lehet hogy neked igen.
Na akkor östag ha annyira okos vagy akkor szakmailag fejcsd ki hogy miért.
Ne csak álics valamit hanem érvekkel győz meg. Amit olvastam erről a modszerről az számomra hiteles volt és nem ithoni kontárok írták -
Cartel81
csendes tag
válasz
localhost #63 üzenetére
Ha elolvastad mit irtam akkor rájösz hogy azt mondtam hogy szabályozatlan terület és a behozott ország szabályozása alá tartozik amig az adott ország nem szabályozza. Europa Unio. és mivel angliába legális ez által még itt is a szerzödésedbe amikor veszel egy sim-et nincs benne hogy nem vághatod szét. amikor meg veszed az a tiéd én el olvastam de nem találtam benne rá ilyen utalást. Ja és nem kell feltétlenül meg vágni van smd chippel felszerelt turbo sim amit nem kell vágni csak mögé helyezed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest