- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
--- LÁM-LÁM!
(vagy láma! láma!)
Mégsem annyira rózsás a helyzet ?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Cartel81 #126 üzenetére
Ugyanmár!
Mi köze van ennek az őstagsághoz?
Ez egy általad generált probléma!
Újoncként is ezt állítanám!És nem arról szól hogy hitelesnek lenni? Ha nem akarsz hiteles lenni, hogyan akarod hogy higgyenek neked, elfogadják a véleményedet, az állításaidat, mi több: vásároljanak tőled?
Öngól volt ezen mondatod!És én nem akarlak meggyőzni, mert olyan makacsnak látszol (nem azt állítottam, hogy makacs vagy, hanem azt, hogy innen nézve annak látszol), hogy a meggyőzésedre fordítandó energiáimat inkább hasznosabb dolgokba fektetem.
Még akkor is ha provokálsz és párbajra hívsz. Nem veszem fel a kesztyűt, köss bele másvalakibe!
Miközben a véleményemet nem kötelező elfogadnod, majd a többiek magukban megalkotják véleményüket./// Érvnek meg nem volt elég a Wikipedia linkem ? ///
-
localhost
Közösségépítő
Én most csak mint kívülálló :"Mivel ez legális dolog "...
Azt, hogy legális nem merném kijelenteni. Szabályozatlan a helyes kifejezés - szerintem.
Felvilágosultabbak értekezhetnének még a SIM-kártya levágásáról, kilyukasztásáról és megcsonkításáról, de erre már végképp nincs rálátásom.
Valakinek egy darabja kölcsönbe, egy hétre, kipróbálásra ????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged