- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N!tRo
tag
válasz
emitter #1315 üzenetére
hát, nem tudom
végülis csak sin vagy csak cos függvénnyel félig megvalósítható a dolog, csak torzít.
Én csak úgy csináltam, hogy külön forgatja az x illetve az y tengelyeket. Ezért torzít. Ezt a kettőt valahogy egymáshoz képest kell kiszámolni, akkor nem torzítana. Szerintem...
Mátrixokat, koordináta-transzformációt középiskolában tanítják
Ha érdekel nézd meg [link]
Meg akit érdekel, megnézheti. -
alitak
senior tag
válasz
emitter #1121 üzenetére
Annál jóval eccerűbb.
===========================================
=_______==______________________________________=
=========______________________________________=
===========================================
Valami ilyesmi képernyő, balra saját adatok, jobbra a történések. Csak szöveg lesz, semmi grafika. Olyan ősrégi RPG, de ha olvastál kalandjáték-könyveket, akkor tudod. Amúgy kb egy hónap van rá. Alapom van, már régebben nekiálltam, csak mostmár be is kell fejezni. -
alitak
senior tag
válasz
emitter #1119 üzenetére
Azt mindenki maga választja, lényeg hogy nagyob kaliber legyen. Legalábbis a tanár ezt mondta. Régen sokat olvastam kalandjáték könyveket, és én azt fogom megcsinálni gépre. Jó sok gépelés lesz, de ez van. Már valami alapom van, régebben nekiálltam, de abbahagytam, mert át kellett volna írnom a motrot és arra nem volt hangulatom.
-
c4-eXp
aktív tag
Ja, szerintem is jók a Computerbooks könyvek, elég érthetőek. Nekem ebből a pascalosból még egy ősrégi kiadás van meg, jó sokat olvasgattam.
Szóval alapszintű tanuláshoz teljesen jók ezek a könyvek, viszont ha valaki mesterszinten akarja elsajátítani pl. a c++-t, akkor már érdemes valami Kiskapu kiadványt megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő