- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Mármint az én mondanivalómat?
Azt akartam elböfögni, hogy a TP helyett, ami leginkább DOS alatt megy normálisan és egy elég 'furcsa' kezelésű integrált szerkesztője van, szóval ahelyett érdemes áttérni FreePascal-ra, ami mindazt tudja, amit a TP, csak linux/windows alatt (vagy akármi alatt - ez benne a szép). Annak is van karakteres IDE-je, de helyette van egy csomó ingyenes grafikus keret is, pl. a Dev-Pas - így érdemes valamelyikre lecserélni.
Ezeken kívül az egyéb hibákról nem is beszélve - crt unit új processzorokon , grafika új videokártyákon, stb... ilyenekkel a FreePascalban nem találkozol.
A furcsa szerkesztő alatt azt értem, hogyha valaki megtanult kezelni egy egyszerű szövegkészítőt win alatt, akkor a turbo felülete elég hajtépés lesz neki (persze amikor azt írták, akkor még a win-é volt a furcsa...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest