Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag

Mármint az én mondanivalómat?
Azt akartam elböfögni, hogy a TP helyett, ami leginkább DOS alatt megy normálisan és egy elég 'furcsa' kezelésű integrált szerkesztője van, szóval ahelyett érdemes áttérni FreePascal-ra, ami mindazt tudja, amit a TP, csak linux/windows alatt (vagy akármi alatt - ez benne a szép). Annak is van karakteres IDE-je, de helyette van egy csomó ingyenes grafikus keret is, pl. a Dev-Pas - így érdemes valamelyikre lecserélni.
Ezeken kívül az egyéb hibákról nem is beszélve - crt unit új processzorokon , grafika új videokártyákon, stb... ilyenekkel a FreePascalban nem találkozol.
A furcsa szerkesztő alatt azt értem, hogyha valaki megtanult kezelni egy egyszerű szövegkészítőt win alatt, akkor a turbo felülete elég hajtépés lesz neki (persze amikor azt írták, akkor még a win-é volt a furcsa...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- World of Tanks - MMO
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest