- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janati
őstag
válasz
bolondember #17 üzenetére
Hynix brand D43
-
HERR Z
veterán
meg irsz hozzá rendes biost?ugyanmár..........na akkor nézzük át
asus: jó lap de nem tuningra, max vcore 1.55V....az pedig kevés...de nekem ment 350-es FSB-t igaz vízzel az nf4-en
msi: jó lap gigánál sokkal jobb, a régebbi biosokal 1.7V volt a max adhartó az újabbakkal 1.65V talán...még ez is bőven elfogadható, és ugyebár elrendezésbe messze ez a legértelmesebb S754-es NF4-es lap...ára is kellemes
jah mégvalami...le kell tojni hogy hibrid lap...agr azért van rajta hogy legyen hely értelmes vga hűtőnekabba nem kell kártyát rakni..meg úgyis pci-e-ben gondolkodsz..
giga: passzív borda+ a gigák tuningra kb asrock szinten vannak...akkor már mértnem azt veszel?az olcsóbbszóval felejsd el ha tuning a lényeg...veszel hozzá hűtőt meg miegymást akkor ottvagy mintha abitot vennél csak szarabb lesz a bios meg kevesebb áéllítás..de kék lesz a nyák
abit: jó feszek, korrekt bios beállítások, relatíve jó ár....idiot elrendezés. hardcore tuningra dfi mellett ez ajánlható ráadásul olcsóbb is ugyebár
-dfi-: hát...non+ ultra..BETON feszek olyanok amilyeket émmég se asusba se msibe se abitba nem láttam...kegyetlen...újabb biosokkal kb a tökéletes lap -eltekintve a felszereltségét..de arra csak az asus deluxe van ammeg tuningra nem jó...ördögi kör-
szóval tuningsorrend:
DFI NF4X
ABIT NV8
MSI K8N NEO3
GIGA@értelmes hűtő ami a pci slotokat vagy még a pci-e-et is hazavágja==>felejtős
ASUS
[Szerkesztve] -
janati
őstag
válasz
bolondember #10 üzenetére
Ha rakok egy ventit a Giga-ra, az sem segít?
-
janati
őstag
válasz
bolondember #10 üzenetére
Kapni, de nem olcsó az sem... 17k
-
bolondember
MODERÁTOR
elég forrófejűek az NF4es csippek, ahogy olvasgattam a fórumokat (mert először én is azt akartam), sokan panaszkodtak, h nem nagyon tudtak sokan 230 fölé menni, mert túlmelegedett a passzív borda alatt a csip és ennyi...
Mondjuk, a fentiek alapján télleg nem rossz az ABIT (ha még kapni)... -
janati
őstag
válasz
bolondember #2 üzenetére
Giga az passzív
Az miért baj?? -
s1ny1
tag
nekem volt abit nv8-am és tuningra szerintem szuper. 290mhz -es fsb-vel simán ment, alapfeszen (2800+-os semp.) procinak 1,85V-ot a memóriáknak 3,2V-ot lehetett adni, ha jól emlékszem.
-
janati
őstag
válasz
bolondember #4 üzenetére
Tudom én is, de olyan 15-16k körül gondoltam érte.
Abit milyen mostanában? Utóljára NF7-em, IS7-em volt... -
janati
őstag
válasz
bolondember #2 üzenetére
DFI - drága...
ABIT??? -
bolondember
MODERÁTOR
-
janati
őstag
Meliyket vegyem, ha egy alapfeszen 2ghz-en lazán szaladó Sempron64-et szeretnék benne tovább piszkálni?
Abit NV8
Asus K8N4-E
Gigabyte K8NE
MSI K8N Neo3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest