- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
meg irsz hozzá rendes biost?ugyanmár..........na akkor nézzük át
asus: jó lap de nem tuningra, max vcore 1.55V....az pedig kevés...de nekem ment 350-es FSB-t igaz vízzel az nf4-en
msi: jó lap gigánál sokkal jobb, a régebbi biosokal 1.7V volt a max adhartó az újabbakkal 1.65V talán...még ez is bőven elfogadható, és ugyebár elrendezésbe messze ez a legértelmesebb S754-es NF4-es lap...ára is kellemes
jah mégvalami...le kell tojni hogy hibrid lap...agr azért van rajta hogy legyen hely értelmes vga hűtőnekabba nem kell kártyát rakni..meg úgyis pci-e-ben gondolkodsz..
giga: passzív borda+ a gigák tuningra kb asrock szinten vannak...akkor már mértnem azt veszel?az olcsóbbszóval felejsd el ha tuning a lényeg...veszel hozzá hűtőt meg miegymást akkor ottvagy mintha abitot vennél csak szarabb lesz a bios meg kevesebb áéllítás..de kék lesz a nyák
abit: jó feszek, korrekt bios beállítások, relatíve jó ár....idiot elrendezés. hardcore tuningra dfi mellett ez ajánlható ráadásul olcsóbb is ugyebár
-dfi-: hát...non+ ultra..BETON feszek olyanok amilyeket émmég se asusba se msibe se abitba nem láttam...kegyetlen...újabb biosokkal kb a tökéletes lap -eltekintve a felszereltségét..de arra csak az asus deluxe van ammeg tuningra nem jó...ördögi kör-
szóval tuningsorrend:
DFI NF4X
ABIT NV8
MSI K8N NEO3
GIGA@értelmes hűtő ami a pci slotokat vagy még a pci-e-et is hazavágja==>felejtős
ASUS
[Szerkesztve] -
bolondember
MODERÁTOR
elég forrófejűek az NF4es csippek, ahogy olvasgattam a fórumokat (mert először én is azt akartam), sokan panaszkodtak, h nem nagyon tudtak sokan 230 fölé menni, mert túlmelegedett a passzív borda alatt a csip és ennyi...
Mondjuk, a fentiek alapján télleg nem rossz az ABIT (ha még kapni)... -
bolondember
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Autós topik
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest