- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
erdoke
titán
Ha teheted, próbáld ki, nyilván ez fontos paraméter számodra. Akár megér 2-3e Ft-ot is, szerintem ennyiért bevállalja egy szervizes, hogy megnéz neked 5-6 példányt...
Már feldobtam a tesztelést néhány helyen, talán nem is sokára kicsivel drágábban tuti tuningcuccokat vehtsz majd...:P -
erdoke
titán
Szerintem a legtöbb helyen így akkor se, mert nincs ember, aki válogatná a cuccost, max. saját maguknak jobbakat. Ha igaz lenne a teóriád, akkor a jobban teljesítő példányokat pedig drágábban kellene adniuk a boltban. Az ötlet nem rossz, de csak nagyobb boltokban érheti meg plusz embert fizetni a tesztelésre (proci, RAM, VGA).
-
erdoke
titán
Ha normális boltban veszed, ahol már ismernek is, akkor nem csesznek át így. Egyébként a legtöbb boltnak nincs is arra kapacitása, hogy bármilyen alkatrészt leválogasson.
Az én májusi 2,8C-m pl. megy alapfeszen 3,5 GHz-en, de különösebben nem izgat, a RAM sokkal gyorsabb, ha nem 490 körül járatom, hanem mondjuk 440-446-on. -
erdoke
titán
Elméletileg megy, gyakorlatilag csak azon múlik, hogy mennyire komálja egymást a memóriavezérlő és a RAM. Gondolom, a procit már leteszteltétek 3,5 GHz-en.
Egyébként én még nem hallottam 400 MHz-esnél gyárilag gyorsabb Samsung modulokról, persze ettől még létezhetnek (a nagy memóriagyártók soha nem csinálnak szériában a JEDEC által elfogadottnál gyorsabb modulokat).
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest