- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálint85
senior tag
válasz
pepusos #32034 üzenetére
ahol belehet állitani az FSB na itt 3500 MHZ körül állítottam be csak és itt lehet állítani Profile overclockingba max 8% tudtam állitani mert különben lefagyott.
és mikor a szorzót állítottam így 3900Mhz tudtam húzni feszemeléssel 1,4V.ahol aktiválni kell a magokat ott engedélyeztem mind a 4et és egyszerre kezeli őket. és -2 van alatta állítva az összesre
NB,HT,RAM nem nyultam ezeket is kellene állitani?
-
Bálint85
senior tag
Asus M4A785TD-V EVO alaplapot hogyan kell meghúzni normálisan?
Phenom II 560 proci van benne 3,3Ghz megy.Mind a 4 mag aktiválva van és működik is HERR_Z kollégától lett véve. 3,5Ghz sikerült állítanom max FSB állítgatással. ha a szorzót állítom úgy 3,9Ghz sikerült kipréselnem belőle fesz emeléssel de az AIDA64 a 4 magból egyre írja azt h 3,9Ghz megy a többire 3,3Ghz ír!
mi van ilyenkor vagy h működik ez az egész? -
Bálint85
senior tag
Gigabyte GA-MA78G-DS3H lapnak a BIOS-át h kell beállítani részletesen, h a maximumot ki lehessen hozni a gépből? Gyárilag az F3 Bios van rajta, 6000+ proci van benne, 2X1Gb 1066Mhz Geil Ultra ramokkal.
-
Bálint85
senior tag
Mindenkinek a figyelmébe ajánlom, nagyon jó írás!
-
Bálint85
senior tag
Gigabyte GA-MA78G-DS3H lapnak a BIOS-át h kell beállítani részletesen, h a maximumot ki lehessen hozni a gépből? Gyárilag az F3 Bios van rajta, 6000+ proci van benne, 2X1Gb 1066Mhz Geil Ultra ramokkal.
-
Bálint85
senior tag
-
Bálint85
senior tag
e6750 proci megvan húzva 7*474 de a memória nem stabil ORTHOS szerint, pedig 2,1 V van 1,9 helyett, az időzítések pedig AUTO-n![link]
az északi hídnak is kell adni feszt ha igen mennyit? és majd utánna állítok a memória időzítésein.
Már valaki olyat is írt nekem,h az ORTHOS lehet nem támogatja ezt a sebességet és ezért jelzi ki h hiba van + hogy Everestel gyötörjem, és játékkal! Ha nem fagy akkor jó! A tesztprogik nem mindig 100%-osak!! -
Bálint85
senior tag
az E6750-es proci mekkora Mhz-en tud menni maximum
-
Bálint85
senior tag
Hello
Segítsetek légyszi procit felhúzni + a memóriát
Core 2 Duo 2.66Ghz E6750 -es proci, az alaplap ASUS P5KC, memória [link]
2* Compustocx CSXO-CEC-800-2GB-KIT
BIOS-om 0804-es
Mit kell menyire és hol állítani?
THX -
Bálint85
senior tag
nekem olyan kérésem lenne az OKOSOK-hoz
, h mi állitsak be a BIOS-ban h a maximumot hozzam ki a gépemből!!!!!
ilyen gépem van: P5KC alaplap, 2* 1 Gb ram 800mhz Kingston, E6750 proci 2,66Ghz, Asus Silent Knight procihűtő, asus 8600gt videókari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged