- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepusos
senior tag
válasz
Bálint85 #32035 üzenetére
Sajna azt hiszem az én tudományom itt véget ért
Nekem sem akart menni, fagyott, összeomlott, minden volt, aztán az AMD Overdrive-al sikerült mindent úgy beállítani, hogy végre stabil a rendszerem. Tudom hogy jobb BIOS-ból tuningolni, de nekem bejött az AOD. Azért is írtam ezt, mert a progi mind a 4 magot külön mutatja, hogy mekkora freq.-en megy, és ott külön is tudod húzni az egyes magokat... talán megoldható vele hogy a további 3 magot is 3900-re tedd. De ez csak egy ötlet, a guruk lehet leszedik a fejem érte.
HT maradhat azon amin van, nem hoz érezhető sebességnövekedést, NB-t én nem húztam, mert nem tudtam
Sajna nem engedi lapom, bárhogy akarom. Állítólag az gyorsít a rendszeren, de plusz fesz neki is kell (CPU NB-VID)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- ASUS routerek
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest