- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambito
tag
Sziasztok
Korábban már jártam itt, akkor azt a tanácsot kaptam hogy elotte azért még nézzek utánna egy két dolognak, tájékozodjak kicsit.Jelenleg úgy állok, hogy kartyat és procit sikeresen felhuuztam YT meg egy két oldal segitségével teljesen egyszeru volt.
Ram ügyben nem ilyen egyszeru az élet, nem találok rola normális anyagot, szoval mostmár tényleg hozzátok fordulok.adatlapomon emliitett ramom, ami 16 gb 2133 cl 14 hyperx fury, menyire lehet huuzni, mi az amit adhatok neki maximálisan.
Mostmár meg fogom érteni , köszönöm -
Gambito
tag
válasz
Apollo_21 #46703 üzenetére
Hello
mindennel ami jon . 4 k 60 fps folott megy minden , de szeretnek meg sajtolni belole , mert ez csak vsynk.hogy erted hogy elbiirja ?
am codot nyuuzom most, a huuzas egyik celja hogy kitalaljam miert jelennek meg lassan az objektumok jatekban nalam egy ilyen kartyaval . Gyanitom hogy ram vagy proci nem eleg a 4 khoz, ezert jelennek meg hirtelen az objektumok, vagy rajzolodnak ki teljes egeszben mikor kozelebb megyek .
kartyT mar fel huuztam . De ezzel fpst nyertem csak .
cod 4 k ultra 80 fps, doom eternal 300 fps xd amit nem nagyon ertek .
cput auto tuningra alliitottam 4.4 re. Tovabb nem ertek hozza, ramhoz vegkepp.
bocsi a fogalmazasert meg a hibakert, buszon allok . -
Gambito
tag
Hello.
Adatlapomon levo setupot szeretnem huuzni ram es cpu egyaránt .
hogyankezdjem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged