Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
-
IO.sys
őstag
válasz
Gambito #46709 üzenetére
Az a baj ilyenkor, hogy olyan, mintha egy versenyautó pilóta megkérdezné egy fórumon, hogyan kell chiptuningolni, mert 160-nál rángat a kanyarban. Az angol jól megy, addig jó, most az kéne, hogy évtizedek alatt kitapasztalt tudományt adjunk át itt pár sorban. Közben a fogalmak meg kínaiak. Ez nem megy. Ha már megy az angol, gyakorlatilag a világ összes tuningos cikkét érted, nem vagy lekorlátozva a magyarra. Rá tudsz keresni a processzorod nevére és az overclockra, aztán amit találsz, azt elolvasod, és amit abból nem értesz, azzal kell idejönni.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Gambito #46704 üzenetére
Igazából a titok nyitja csak az értékek kitapasztalása és lehetőleg az "auto" beállításról való levétel mert többet kap minden tekintetben mint amivel elvan.
Nézzük az én esetem, nagyjából 1évig volt delid-es 8700k-m, istennek nemment épített víz alatt se kupak nélkül 4.8nál többet 1.35el.
Gondoltam szar példány, namost 4.5öt autón 1.44el tudta a gép szerint...Mostani procim lassan 4.hónapja 8600k full gyári fél év garral 1.34el 5ghz 1080sli mellett, valszeg kupak nélkül meglenne az 5.2 is. 70fok körül tetőzik jelenleg.
Auto beállítással 1,3at kap a gyári 3.6hoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Audacity - hangszerkesztés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged