- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franko49
tag
Üdv!
Sajnos a ramos témában nem túl sok segítséget kaptam, ezért itt is próbálkozom.
Nem foglalkoztam még órajel beállításokkal, a bevezető pedig úgy érzem nem sokban hasonlít az én esetemhez.Adott a konfig: Z370 Taichi, 8600k, TridentZ F4-4133C19D-8GTZ, Scythe Mugen5 PCGH, Seasonic 850W Platinum. Videókártya majd később.
Apránként raktam össze a gépet, mindig ha volt valamire lóvé akkor megvettem, és a napokban eljött az idő, hogy végre kipróbálhassam. Egyelőre nem célom a tuning, de a rammal nem stimmel valami.
2133MHz-re állíotta alapból a gép, és hiába próbálom átállítgatni, visszarakja. Eddig az órajelet és a feszt babráltam, de visszaállítja. XMP meg anélkül is. Ha nem is érem el vele a 4133-at nem verem földhöz magam, de a 2133 nagyon karcsúnak tűnik nekem.Mi lehet a baj? Pontosan miket kellene megnéznem, átállítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged