- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
Szep napot!
I7 4790k
Asus ranger vii maximus z97
2x8gb hyperx plug n play 1600mhz 11clA procim stabilan 4,9en uzemel. 1,31v a cpu hofok nem megy 60°C fole. 2 orat ment a prime 95 testje es semmi gond. Programok es jatekok is futnak gond nelkul.
Szeretnem a ramot is beallitani. Van xmp profil. Bekapcsoltam de akkor mar a jatekok kifagynak 1 perc utan "hibatortent az alkalmazas futtatasa kozben igy leallt".
Mi lehet a gond? Manualisan kene a feszt a blckt meg ilyesmiket allitani?Koszonom
-
Erwinke
aktív tag
Hello!
CM haf xb ház 3db artic 12 pwm el
Asus maximus 7 ranger lap
i7 4790k
EVGA supoernova gold 650W
Kingston hyperX beast kit ddr3 2400mhz cl 11 16GB
Corsair Hydro h80iElső gépem amit szeretnék túlhajtani. Mennyi feszt állithatok max és mik azok a mi funkciókat ki kell kapcsolni aBIOS ban? (pl: Auto voltage, Turbo boost, ???, ???, ???, stb)
Kösz! -
Erwinke
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #44997 üzenetére
Én úgy képzeltem el a témát, h csinálok diagramokat, h előtte - utána. Játékokban, tesztprogramokon és egyebeken. Meg a munka folyamatát, h h is kell a beállitásokat végezni a BIOS-ban, mit kell figyelni, indokokat, h mit miért csinálok. Csak ennyi. És nem több alkatrészen, hanem csak egy komplett gépet optimalizálni és annak folyamatát papirra vetni. Szerintem ez nem nagy cucc. Amit meg Te irsz az már nem ehhez tartozik. Én gyakorlatit akarok csinálni nem elméletit. Az, h meddig lehet húzni meg, h milyen hűtővel stb az tök mind1. A lényeg az, h lett vele dolgozva és van róla irva valamicske és egyebek. Kösz.
Minden ami az összefoglalóban van elsajátitani szeretném és papirra vetni grafikonokkal és mérésekkel együtt. Mivel nincs rá lehetőségem, mert vettem 2 éve gépet, de nem OC képes procival, meg a lapot sem az alapján vettem igy gondoltam hátha van valaki akinek van otthon és megmutatná nekem az egész folyamatot kisebb kommentekkel amit meg is hálálnék... -
Erwinke
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #44995 üzenetére
Igen. És én ennek a folyamatnak szeretném a folyamatát leirni ill. vlmi méréseket bele. Miért nem jó téma ez?
-
Erwinke
aktív tag
Hello!
Szeretnem a vizsgamunkam sz.g tuningbl csinalni. A temat el is fogadtak. De nem tudom, h volne e valaki akinek vannak otthon kutyujei es szinte napi szinten tuningol es tartana nekem egy kis oktatast rola szemelyesen bemutatoval. Vlmi idopontot megbeszelnenk en elmegyek es persze nem ingyen ... Jo BP v megy Komarom, Gyor kornyeke. V pedig ha van valami tungolhato oreg konfigotok amibe nem kell sokat belefektetni akkor akar azt is megvennem es itthon elkiserletezgetnek vele(bar gondolom ez nem olcso mulatsag). Koszonom! -
Erwinke
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #42673 üzenetére
Olvastam valami olyasmit, h "x.m.p. -t kell aktiválni a BIOS-ba" meg a "PCIe frekcenciát 100-ra kell állitani" Ilyesmi dolgokra gondoltam. Gondolom nektek világos, h ezek mik, mert nekem nagyon nem : D És gondolom vannak mások is pl az amit Te is irtál, bár azt se sűrűn tudom, h mi akar lenni, de felirom aztán megkeresem majd. Köszi!
-
Erwinke
aktív tag
Én nem akarok húzni rajta. Csak vannak e olyan beállitások a BIOS-ban amiket ha enablezek vagy disabelezek akkor jobb lesz tőle a teljesitmény arról szerettem volna információt. Mert múltkor olvastam egyet, h a Grafkártyánál valamit 1.00x re kell állitani és akkor lesz jó, nem szabad "auton" hagyni. Pl ilyesmikre gondoltam én. De azért köszi!
-
Erwinke
aktív tag
Hali. Egy olyan kérdésem volna, hogy vannak e olyan beállitások BIOS-ban amiket ha összerakunk egy normál gépet akkor érdemes átállitani, mert a gyári nem a legmegfelelőbb és valamivel jobb teljesitményt nyújt majd a gépünk. Köszi!
-
Erwinke
aktív tag
Hello. Ez az egesz tuningolás ez amúgy mire jó? Az okés, hogy növekszik a teljesitménye a CPU-nak, de hogyan? Most azért mert a tesztek xy-os százalékos teljesitmény pluszt mutatnak(vagy nem tudom, h működnek ezért is kérdezem, mert kiváncsi vagyok) és ez által egy weblapot gyorsabban fog betölteni vagy játékokban több FPS érhető el meg ilyesmik? Ha hülyeséget kérdeztem akkor ezer bocsánat ^^ De azért előre is Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged