- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
Jelen estemben egy e8400-ról van szó.333x9 helyett 450x7 re állítom a procit 1:2 osztóval a ramjaim 1800mhz-en futnak 1333 helyett.(1600-as ramokról van szó,de alapban csak 1333-on futna a lapban) Gyorsabb lett a rendszer,de mint modtátok akkor nem növekedett túlzottan a fogyasztásom...és igazából ez a célom,minél többet kihozni minimális fogyasztás emelkedéssel.(Természetesen chipset feszt emelnem kellett emiatt biztos nőtt vmennyit,de remélem nem sokat.)Nekem nem kell 4 meg 4,5ghz-en fusson a proc ha akkor már dupla a fogysztása annyira nem érzékelem a különbséget,hogy megérje.És én fizetem a villanyszámlát.
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Biztos hülye kérdés,de azért felteszem.A procinak akkor is nő a fogyasztása ha csak fsb-t növelem,de az órajelet nem?Tehát alacsonyabb szorzóval hozom az alap órajelet.A memóriát akarom kicsit húzni,de azt nem akarom,hogy a proci fogysztása is drasztikusan növekedjen.Vagy ez úgy nem fog menni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest