- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbeni91
tag
válasz
slayer007 #35739 üzenetére
Üdv. Segítsen valaki! MSI K7N2 Delta Csak ide csatis!! 462-es foglalatú!
Hömérséklet rendben!Vissza jumpolva minden az eredeti biosz be állításra! minden stimmel! de a gép akkor is magától csinál egy reset indulást! se kék halál se semmi!! Úgy érzem h a ramok kicsit melegednek! Alap gyári Beállításként is 2.7Voltot kapnak! DDR3 400MHz ramok!
Ram feszkóját vegyem lentebb? Vagy mit tegyek! a gép 40-45fok között mozog! Gyári hűtője sajnos kevés neki! most a proci 160MHz 1.75V Kap! Mi a fene lehet a baj? Már megőrülök tölle!!!Helyesírásért Bocsi. azt ne nézzétek! :S :S
-
fbeni91
tag
-
fbeni91
tag
válasz
CsabexJ #35717 üzenetére
Üdv. olvastam a hozzá szólásod nekem is ilyen problémám volt! most oldódott meg!
Mekkora procid van?
léccives meny be a biosba! ott pedig keresd meg a proci feszültségét! és olyat keres h vcore vagy cpu voltage vagy ilyesmi és álítsd be erre! 1.55 (volt)!! vagy ha a hűtőd bírja akk nyugottan mehet e fölé is! bár nem létszükséglet! próbáld meg így! de persze ha a vcore megvan és hülye idétlen betük vannak mögötte semmi baj nyomj entert és egyből meglátod a feszültség értékeket! sok sikert hozzá! ha még fenn ál a hiba akk a procin is kell álítani! de vigyázz! 55 fok köré ne enged terhelés alatt sem a procit!!!utánna ha úgy érzed h nem jelentkezik a probléma evvel a progival teszteld akár ha sikerül órákon át!! orthos prime !!!! várom válaszod a jó hírrel!
üdv.
-
fbeni91
tag
válasz
Alister71 #35704 üzenetére
am nekem gyári 1 ventis hűtő van fent! lehűti 45fokos most! eddig 55 volt előtte! és így is újra indúl! :S :S a stressz teszten 1 perc után ki bukik!! :S :S viszont ami biosban van az az agp valami amibe vannak az X8 x9 x10 x11 meg ilyenek azon nem álítottam! sehova! gyári értéken van! azt is kéne allítanom??? mert látom nálad X11-en van!!
-
fbeni91
tag
válasz
Alister71 #35691 üzenetére
De nekem az a bajom most h 55 fok alá nem tudom le vinni így! ahogy most van. és gondol eggyet és néha időközönként újra indúl! simán úgy mint mikor az ember reset gombot nyom! Mitől lehet?? :S :S :S a proci most 1.75 voltot kap! :S :S 200FSB-re van húzva! Ötletek? :S :S
-
fbeni91
tag
válasz
gyenesmartin #35676 üzenetére
Sajnos olyan az alaplapod ami nem engedi a húzást! Evvel akk nem tucc mit csinálni! :S :S Üdv.
-
fbeni91
tag
válasz
slayer007 #35671 üzenetére
egy pár napig futtasd ezen a frekvencián! 60 fok fölé ne engedd a procit! bár szerintem ennél fentebb ne húzd ha gyári hűződ van, és nem valami 4 réz hőcsöves komoly hűtőborda rajta! mert nem fogod bírni lehűteni! higgy nekem! volt nekem egy intel pentium D945-procim! indító hője volt 50fok! komoly hűtővel sem bírtam nagyon lehűteni 67fok alá! :S :S
-
fbeni91
tag
válasz
Apollo_21 #35607 üzenetére
Üdv. egy intel pentium 640-enes procit hogy a túros kiflibe lehet tuningolni? kell valami buherálás hozzá h a bioszban tudjam tuningolni? vagy mit kell vele csinálni? hogyan lehet? mert a bioszban nekem nem engedi h hozzá nyúljak a procihoz! :S :S semmivéle képpen? mit hogyan kell csinálni h eggyáltalán egy gépet lehessen tuningólni,húzni??:S :S üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest