- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ma próbáltam ki életemben először az AMD Overdrive-ot.
Az normális, hogy az Auto Clock feltolta 4800Mhz-ig a procit, ahol lekapcsolt a gép, de úgy, hogy sem a reset nem működött, de még a power gomb nyomva tartása sem?
Kábel kihúz...
Következő indításnál büszkén újságolja a progi, hogy 4700 volt az utolsó stabil állapot.LOL, miközben 0%-ra volt terhelve a proci, mert 34 fokos volt.
Ez akkor ilyen félautomata? Adott egy iránymutatást, hogy 4700 fölé ne menjek, de addig sem biztos, hogy elérek, ha terhelem is? -
Sziasztok!
880K+7870GE párost szeretnék húzni.
Szeretnék két különböző üzemmódot létrehozni:
- nagy teljesítményű, tuningolt üzemmód
- takarékos üzemmód: régi játékoknak, hogy ezeknél ne pörögjön a gép fölöslegesenA kérdésem, hogy ezt lehet-e Win alól állítani, és ha igen, mivel?
Kössz!
-
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a Gigabyte GA-F2A78M-DS2 lapomban játék közben is össze-vissza ugrál a CPU órajele, így nem ritka eset, hogy a 4.0/4.2 GHz-es 880K procim 3 GHz körül pörög, így alaposan beszaggat a játék 60-70%-os GPU terhelés mellett is.
Lehet, hogy ez a beta BIOS (F6e) miatt van?
Mi a legjobb módszer ennek kiküszöbölésére? Első körben tuningra gondoltam, amúgy is jól jönne mondjuk a 4.4GHz, de nem szeretném, ha folyamatosan maxon zabálna. Így valami olyasmi lenne jó, hogy ha kell a proci erő, akkor menjen 4.4GHz-en, ha meg csökken a terhelés, akkor döntse el maga. Gondolom, alapból is ezt teszi, de én szeretném hamarabb és egyértelműbben max frekire küldeni a procit, pl. 50% terhelés felett.
Mi ennek a módja?
Utoljára a Pentium II korszakban foglalkoztam tuninggal, így a modern dolgokat nem vágom. -
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-F2A78M-DS2 lapom, amin - ha jól sejtem - 3+2 fázisú tápellátás van.
A kérdésem, hogy ez miben hátráltatja a tuningot? Kevésbé lesz sikeres, vagy többet fog fogyasztani a lap tuning közben egy több fázisú laphoz képest?
Egyelőre csak elméletben kérdezem, nem tervezek nagy tuningot, max. 15%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged