- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Üdv
Néhány napnyi játék után úgy néz ki ezekkel a beállításokkal stabil a kártyám.
Ha a Target Power 100%-on van akkor ez azt jelenti, hogy így gyári feszültségi értéket használok?
Mert egész jó a teljesítmény növekedés, és a hőfok is csak 2-3 fokot emelkedett. Ha ez így stabil és hosszú távon nem csökkenti a kártyám élettartamát akkor ígyhagynám. -
NY_A
őstag
Rendben, este futtatok egy Superpositiont.
Powerer
Szia
Én sem ismertem, de utánaolvasva külföldi felületeken jókat írnak róla. Ázsiában állítólag a legjobbak között van.
Köszönöm a tippet. -
NY_A
őstag
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Egy iGame RTX 2080 SUPER Advanced OC-V boldog tulajdonosa vagyok. Mivel a kártya igen jó tunig potenciával rendelkezik, elkezdett fogalalkoztatni a téma. Kis utánajárás után a gyári iGameZone II programmal elkezdtem húzni.
A Heaven Benchmark 4.0-át használtam a számszerűsítés érdekében, itt ilyen értékeket kapok. Az első érték a gyári beállítással, másik a sajáttal.Ezt a számot ezekkel a beállításokkal értem el.
Így használtam egész hétvégén, kb, 8 óra játék van benne hiba nélkül. A hőfok 3 fokkal melegebb a gyárinál. Eredetileg 70 fok volt a max, most 73. Tovább emelni nem szándékozom az értékeket, ez így is meglepően jól muzsikál 1440p-144hz mellett.
Kérdésem az, hogy ez a használat hosszú távon mennyire káros a VGA-nak? Nem szeretném azért a néhány fps-ért idő előtt kinyírni.
-
NY_A
őstag
Sziasztok
Szerintetek egy CL15-ös Corsair Vengeance 2x8 3000MHz-es ramot van bármi értelme 3200MHz-en hajtani? A gyakorlatban látom ennek bármi kézzel fogható előnyét?
Olvastam, hogy simán elbírja csak nem tudom van-e értelme így használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged