- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lambos
tag
válasz
Melorin #46895 üzenetére
Köszi a választ.
Még babráltam vele kicsit miután írtam, aztán úgy határoztam, majd szombaton foglalkozom a dologgal. Így éjszakai műszak után nem vagyok toppon. Mode 6-ig mentem (mivel úgy tűnik az msi lapokon a nagyobb érték a kisebb feszkó), 1.25v-nál azt hiszem 3900 volt az egyik és 3950 a másik ccx. A jelenlegi, korántsem ideális hűtésemmel a pbo 3830mhz körül tartja 80 fokon. Szóval a 76 fok, 3900-3950mhz mellett egész baráti. Ha lesz rá időm, a hétvégén valahogy rá tákolok egy másik hűtőt hogy próbálgathassam. Ugyanakkor valószínübb hogy a memória tuningon többet fogok nyerni, amíg nem veszek egy rendes proci hűtőt. 3000 cl15-ről, 3000 cl14 plusz kis optimalizálás a többi beállításon +100 pont volt cine R20-on.
meglátjuk mi lesz 3200-on, ha sikerül.
Mellesleg, máshol is rákérdeztem a dologra.
Azt írták, az NB-t ne piszkáljam. Elvileg memo és infinity fabric tuning-hoz kell. -
Lambos
tag
Sziasztok.
Nem nagyon szoktam a procihoz nyúlkálni, de szeretném ha nem fűtene annyira, vagy legalább kicsit jobban boostolna. itt jön a képbe a ryzen clock tuner.
Na most, guru3d ajánlása alapján be akartam állítani a CPU LLC-t mode3-ra (msi lap), de van még egy CPU NB LLC is, azzal mi legyen? Minden esetre kisérleteztem, és tesztek közben azt írja a progi hogy csökkentsem a mode-ot de kettőn és egyen is ugyanazt írja, miért?
A másik problémám hogy nem értem a program működését.
Ez a progi végülis nem állít be semmit a gépen, csak teszteli a beállításokat, majd ezeket ryzen masteren keresztül nekem kell élesíteni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest