- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Lambos #46894 üzenetére
Szia. Én ma kísérleteztem a CTR-el. Csak a CPU LLC-t kell állítgatni hozzá, az NB-t hagyhatod ott ahol eddig is volt. Nekem is azt írta, hogy csökkentsem az LLC-t, mert 2-esen volt, és a teszt közben írta is, hogy -0.5% Vcore feszt lökött oda neki az LLC, tehát többet mint kellett volna, ezért elkezdtem felfelé mászni az LLC-vel, míg végül az 5 lett a nyerő, így már nem minuszban vagyok, hanem kb. 1% körül.
Miután végigfuttatod a Diagnostic-ot, ajánl egy értéket a referencia frekire és a referencia voltage-re. Elvileg át is írja magától a program Main oldalán az értéket, ha nem, írd be manuálisan. Utána kattints a Start gombra, és várd végig. Majd miután lefutott, nyomj rá a Create & Apply profile gombra. Ennyit kell csinálni. Minden windows induláskor elindítja magát ha bekapcsotad az Autoload profile with OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest