Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Lambos
üzenetére
Szia. Én ma kísérleteztem a CTR-el. Csak a CPU LLC-t kell állítgatni hozzá, az NB-t hagyhatod ott ahol eddig is volt. Nekem is azt írta, hogy csökkentsem az LLC-t, mert 2-esen volt, és a teszt közben írta is, hogy -0.5% Vcore feszt lökött oda neki az LLC, tehát többet mint kellett volna, ezért elkezdtem felfelé mászni az LLC-vel, míg végül az 5 lett a nyerő, így már nem minuszban vagyok, hanem kb. 1% körül.
Miután végigfuttatod a Diagnostic-ot, ajánl egy értéket a referencia frekire és a referencia voltage-re. Elvileg át is írja magától a program Main oldalán az értéket, ha nem, írd be manuálisan. Utána kattints a Start gombra, és várd végig. Majd miután lefutott, nyomj rá a Create & Apply profile gombra. Ennyit kell csinálni. Minden windows induláskor elindítja magát ha bekapcsotad az Autoload profile with OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest