Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Lambos
üzenetére
Szia. Én ma kísérleteztem a CTR-el. Csak a CPU LLC-t kell állítgatni hozzá, az NB-t hagyhatod ott ahol eddig is volt. Nekem is azt írta, hogy csökkentsem az LLC-t, mert 2-esen volt, és a teszt közben írta is, hogy -0.5% Vcore feszt lökött oda neki az LLC, tehát többet mint kellett volna, ezért elkezdtem felfelé mászni az LLC-vel, míg végül az 5 lett a nyerő, így már nem minuszban vagyok, hanem kb. 1% körül.
Miután végigfuttatod a Diagnostic-ot, ajánl egy értéket a referencia frekire és a referencia voltage-re. Elvileg át is írja magától a program Main oldalán az értéket, ha nem, írd be manuálisan. Utána kattints a Start gombra, és várd végig. Majd miután lefutott, nyomj rá a Create & Apply profile gombra. Ennyit kell csinálni. Minden windows induláskor elindítja magát ha bekapcsotad az Autoload profile with OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest