- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiBiXX
csendes tag
sziasztok! tom nem nagyon ide tartozik amit kérdezni fogok csak hát nem találtam más fórumot ahová mostanában írtak volna
na szóval van nekem 1HD6850-es karim és az lenne a kérdésem hogy az igaz hogy bios cserével meg lehet csinálni hogy 6870-es lesz belőle ? mert én már hallottam ilyesmit és olvastam is de nem tom hogy most igaz e, és ha meg lehetne akkor valaki tudna segíteni hogy még is hogyan lehetne ?előre is kösz a válaszokat
-
TiBiXX
csendes tag
válasz
darál0w #30388 üzenetére
na így felhúzott procival lefuttattam egy 3dmart06-ot és mosta proci 3160mhz-en megy, de tesztek közben futott a core temp is és mikor vége volt 1 tesztnek mindig láttam a hőmérsékletet és hát az egyik mag 89fokra felment az már nagyon magas:/ szóval kell neki a nagy hűtés inkább így nem is piszkálom, majd veszek rá valami komolyabbat. de viszont így is hogy csak pár száz-mhz-t húztam jelentősen több pontot hozott ki a 3dmarkon. mármint maga a proci mert ezelőtt volt 4100pont, most meg 5560, szerintem az az 1400pont elég jó vagy nem ? csak mert én egyébként nem nagyon értek így tuningoláshoz
-
TiBiXX
csendes tag
sziasztok!
i7920 2,66Ghz D0, procit gyári rézmagos hűtővel meddig lehet húzni?
előre is kösz a válaszokat!egyébként nekem húzás nélkül 2.8Ghz-n megy nem tom mért pedig én nem is húztam rajta semmit sem cpu-z vel néztem és 2800mhz-ig felmegy.
-
TiBiXX
csendes tag
sziasztok!
na szóval vettem egy i7920, 2.66GHz procit és ez D0-ás azt hallottam hogy ezeket a D0-ás sorozatú procikat simán fel lehet húzni 4000MHZ-re. ez igaz? alaplapom az Asus Rampage 2 gene,ram DDR3 1600MHZ OCZ Platinum, na most ezekkel a cuccokkal gondolom fel lehetne húzni addig ha valóban bírja. ja és gondolom nem gyári hűtésselelőre is kösz a válaszokat!
-
TiBiXX
csendes tag
-
TiBiXX
csendes tag
sziasztok kis segítséget szeretnék kérni mert kicsit tuningolni szeretném a procimat, de nem nagyon értek az ilyesmihez, 1 szóval még soha nem csináltam ilyet!
leírom hogy milyen gépem is van miről van szó.
Alaplap: Asus P5QL/EPU
Memo: 4gb 800 mhz
Processzor E8400
video: sapphire HD6850 Gddr5 1Gblényegében én csak a procit szeretném felhúzni vagy 3200-3300Mhz-re mert most olyan 3000Mhz-en megy. netten láttam már videót hogy 4000Mhz-re is felhúzták. na mega másik kérdés hogy gyári intel hűtővel lehet húzni vagy felejtsem el inkább?
előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged