Új hozzászólás Aktív témák
-
Tituszazeb
tag
alkalmazásokban nem lesz gyorsabb...
akkor miért tuningolja az a sok ember
én egyébként a puszta tudatért-, h tomm, h a procim annyit tud mint egy drágább-is megtenném -
Tituszazeb
tag
válasz
kicsitomi88 #437 üzenetére
A videókártyát már húztam, de még tesztelgetem. A procit pedig akkor fogom, mikor megveszem a tápot, plusz veszek memóriát. Szal nemsokára
-
Tituszazeb
tag
válasz
kicsitomi88 #435 üzenetére
Most ugyebár 1900 Mhz, a 3 GHz az nagyon jó lenne
Úgy rémlik mintha te ajánlottad volna itt, ph-n a mostani konfogomat is. Megfogadtam a tanácsaidat, és tényleg jó a gép -
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
AMD ATHLON X2 3600+ , ABIT KN9S, 2*512 800mhz-es Kingmax (meg lesz még 1 giga ugyanilyen), 80 GB Hitachi, 7600GS (galaxy ddr3, 256mb pcie, kicsit húzva), nec dvd.
A procit húzni szeretném. Most készülök venni egy 400 W-os FSP tápot. Ez elegendő hátteret biztosít a tuninghoz? Nincs semmilyen plusz hűtő a gépben, csak ami alapból volt benne. Kellene vennem esetleg vmi hűtést is? Mennyi a reális teljesítménynövekedés, amit várhatok? (elvileg azért vettem, ezt a procit, mert mindenki azt mondta, h elég jól húzható)
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged