- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyanítom, hogy konkrét értékeket senki sem fog írni, mert ez kb. mindenkinél más.
Gyári hűtővel a turbo frekinél (4100 mhz) nem hiszem, hogy sokkal feljebb kéne menni. A leg egyszerűbb módszer, hogy kis emelés után teszteled, aztán ha stabil akkor újra emelsz. Ha nagyon el kezd emelkedni a hőmérséklet vagy hibázik a tesztelés alatt akkor vissza egy kicsit.
Ha komolyan gondolod a túlhúzást akkor egy morcosabb hűtő gyakorlatilag alap. -
polgi803
őstag
"nálad okosabb" ezt köszönöm nem kérném. Mindazonáltal azon a részen átsiklottam, hogy gyári hűtő van rajta. Az kb. arra jó, hogy alapon ketyegjen a gép. Ha meg húzni kellene, akkor gondolom nem alapra kellene. Tapasztalatot pedig nem írok, mert nem vagyok elég okos, illetve tapasztalt.
-
gabo06
csendes tag
köszi, de sajnos épp azok nincsenek a bios-ba amiket a videóban állít be a srác
. setfsb-vel végiszenvedtem kb a clock generatorokat és megtaláltam, mostmár egy hangyafingnyit tudok rá húzni, 3.4ghzre, csak sajnos feszültséget se enged ez a lap állítani... most már így marad, drága lenne egy másik alaplap ennél a foglalatnál.
-
Kean_Sorbo
őstag
Ha nem stabil a tuning, akkor a processzor a hibajavítások (újraszámolás) miatt teljesítményvesztéssel dolgozik. A stabil működésnek köszönhetően a hibajavítások megszűnnek, így a teljes számolókapacitást látod. Egyébként ez a 120 GFlops körüli érték a jó. Ami még fontos, hogy a körönkénti GFlops értékeknek szinte konstansnak kell lennie.
-
KYZRR
őstag
Attól, függ milyen a proci... de 90°C már semmiképp se jó...
70-80°C még elfogadható egy teszt erejére.... bár az se tesz jót a CPU-nak..
Ja, és nagyon befolyásolják a tuningot.
Valahol láttam, hogy ha 1°C-os csökken a hőmérséklet, akkr +200Mhz vagy valami hasonló, he ha 1°C-ot nő akkr -200Mhz a tuningolhatóságból...
Nem véletlen hűtik folyékony nitorgénnel a Procikat a "nagyobb" tuningversenyeken...
De, coldbug is előfordul némelyik procinál.#29909: Nincsmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest