Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
upox007
üzenetére
Alapból amit Darál0w írt, plusz meg kellene birkóznod az indító posttal, mert tuningolni nem lehet levelező tagozaton. Minden gép más és máshogyan akarja az igazságot. Az ember elolvas egy csomó cikket, igyexik felfogni, nekilát a sajátjának (alapokat betartva nem lehet tönkretenni, legfeljebb nem indul el) és aztán jelentkezik, ha tényleg megakadt valahol.
Én két hónapja álltam neki, három különböző lapon és azt hiszem az alapjaival tisztába jöttem. Gondolkodni kell és próbálkozni. Kis lépésekből nincs baj.
Persze tegyük hozzá, legalább angolul nem árt tudni annyira, hogy bogarászhasd a külföldi fórumokat is...ui.: Megpróbálom megnézni a lapod, hogy mit muszáj megcsinálni a biosban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest