- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
New_Hero #28630 üzenetére
Remélem hogy sikerül kifundálni hogy mi a baj!
Sok sikert hozzá!
A magok közti pár fokos különbség talán abból adódhat
hogy nem egyenletes a procin lévő hűtőpaszta eloszlása!Egyébként egy minőségi pasztával akár 4-6 fokkal is alacsonyabb
lehet a hőfok a jelenlegihez képest -
Santiagain
őstag
-
Santiagain
őstag
válasz
New_Hero #28617 üzenetére
Lejárt a szerk.
Ha javasolhatom, kezd azzal, hogy beállítod a feszt 1,2250-r, elindítod 9*350-en (a memóriához ne nyúlj, az maradjon kétszeres szorzón), és megnézed, lefut e stabilan a Prime. Ha igen, emeld az FSB-t tízesével. Ha kifekszik, emelj egy egységnyit a feszen, és kezd újra.
(Ez türelemjáték, nem lehet öt perc alatt meghatározni az optimális beállításokat.)
Én a biztonság kedvéért szoktam +0,1V-ot adni az FSB-nek és az MCH-nak. Ha megvannak a beállításaid visszaveheted őket, és megnézheted, úgy stabil-e.
-
Santiagain
őstag
válasz
New_Hero #28617 üzenetére
Az nagyon sok. Nálam 9*400-on Bios-ban 1,2750-re beállított feszültséggel futott, amit a Cpu-Z kb. 1,25-nek mért. (Terhelés alatt ez lecsökkent 1,22V-ra). Az egzakt értékekre pontosan nem emlékszem, de pár század eltérés lehet.
A droppot úgy tudod megnézni, hogy elindítod a cpuz-t, megnézed hány Voltot ír, majd elindítasz mondjuk egy Prime-ot, és megnézed mennyit csökken a fesz.
-
kittan
tag
válasz
New_Hero #28569 üzenetére
Én nem vagyok nagy szakértő, amit tudok mondom.
Remélem nem mondok sok hülyeséget.
Nekem 1,32V-on sem melegedett és 4000-nél járok szóval szerintem ha jó hűtésed van akkor mehetsz te is eddig, nekem így 35fokos, ami szerintem egyáltalán nem sok.
Hát én ami tesztet néztem, azzal 5500on hajtották az e8400-at, úgyhogy kétlem, hogy annyi lenne.Időzítéseket lődd be memórián nekem:
5
5
5
15
60
2T így néz ki.
Szerintem ne sajnáld tőle a feszt.
Ez csak saját vélemény, kb mindenünk egyezik, memória stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Wise (ex-TransferWise)
- Bestbuy játékok
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest