- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak az AMD-nel müködik a besegitös buli, uj generacios cuccok eseteben.
(#41761) zero666@ mifele hardverböl? Milyen teljesitmenyt? Vegyel 8 giga ramot, a negy lepkefing ma mar. Az SSD is igen ajanlott, de ha nem fer bele a buliba akkor persze mindegy. Remelem a vinyo 7200-as (nem kerestem ra).
-
megint én
őstag
Thx!
Én azt vettem észre, hogy nálad a hőmérséklethez képest nem egyenes arányosan nőtt a ventillátor fordulatszáma
Lődd be ilyenre, és akkor nem fog melegedni.Ha megnézed a csúszka 40°C-nál 40%, a 70°C-nál 70% De lehet, akár 80°Cig is rakni. Így arányosan fog nőni a fordulatszáma.
-
megint én
őstag
Na így 2 war között...
Látni így is...
Hát és ez a minimum feszkó?
Ha igen akkor nézd meg mennyi a minimumja a 3.8Ghznak. Azzal könnyű a Ram szorzót is belőni. Mert ez majdnem 1.3 Kicsit sok, de ha olyan 1.28nás stabil, akkor szerintem maradhat, de az a tuti, ha olyan frekvenciát találsz ami olyan 1.275körül stabil. Szerintem ebből ítélve az a 3.8 lesz. Mellesleg pont így van nálam is
Ez azt jelenti, hogy
CPU
200 x 19 azaz 3800
RAM
200 x 8 = 1600
Tökéletesen jó ez 0/24es használatra. -
megint én
őstag
Megnézném, de még nem írtad, hogyan állsz...
Na de nem lehet, hogy neked be van kapcsolva a vertical synchronization azaz a V-sinc?!?!
Mert szinte dettó ugyan azt tudná a gépünk, mégis bőven megugrik az fps, ha ha húzok az órajeleken.Na de térjünk vissza este a tuningra is, lehet hogy felnézek, de most megyek warozni...
-
megint én
őstag
Hát, mert az nálad VGA limites. Mert ez a game azt eszi. (nálam is dettó)... Ilyen egyszerű. De van ahol kell a proci. Mint látod én sem 4Ghz-n használom, mert az én esetemben ez +0.1vcorral járt, míg a 3.8 majdnem alapfeszen. De Te is inkább úgy lődd be, ahol hírtelen sok fesz kér, az az előttin állj meg, és stabilizáld a minimumfesz +2 lépéssel a cuccot.
Szóval, gondolom Te is Primelod, és közben ET6...
Konkrét példa nem biztos, hogy valós értékekkel:
Ha megy pl 4Ghz 1.275v a 4.1Ghz meg már csak 1.325 az már túl sok, így akkor visszaveszed 4.0Ghzra, és ET6-tal megnézed mi az a minimum fesz amin meghal (pl. 1.225) , akkot hozzáadod a 2 lépésnyi feszt és olyan 1.235ön járatod a primet, ha nem fagy ki akkor jó 0/24re.
(az értékek csak légbőlkapottak, lehet, hogy nincs is ilyen köztes érték amit adtam...)Holnap leszek... Addigis remélem boldogulsz valahogy. De Darálow jobban vágja, inkább bízd oda.
-
megint én
őstag
Na ez már On topic!
Bopcs, hogy kihagytalak, csak azt reméltem, egy hozzá jobban értő segít.
-Amit tudok, az az, hogy IGEN lehet hogy alulfesz miatt nem bootol.
-Ha sípol akkor szerintem a ram nem kap eleget, de ha jól emléxem nem szabad 1.65 fölé tenni. Az 1600as ramok szinte mind erre az értékre vannak belőve. szóval tedd is ennyire. (Ha eddig nem ennyi volt persze)
-70-75°C az i5nél, szerintem ez i7nél sem más...
(#20108)
Nekem sem jönnek be... :S De csak azok amiket a cikk szerkeszője maga töltött föl. Gondolom, törlődik egy idő után, vagy buggos mint a képfeltöltés.hu -
darál0w
Jómunkásember
azért adtam a leírást, h okosodj és ne más beállításával kelljen bajlodnod.
természetesen jo i5re is.
nem csak 2 proci között van különbség...ha már más a lap akkor is máshogy megy a proci...+ más táp...szintén mások lesznek az adatok...meg sorolhatnám.
még az oprendszer is beleszolhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- Autós topik
- Mikrofon topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest