Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Hát, mert az nálad VGA limites. Mert ez a game azt eszi. (nálam is dettó)... Ilyen egyszerű. De van ahol kell a proci. Mint látod én sem 4Ghz-n használom, mert az én esetemben ez +0.1vcorral járt, míg a 3.8 majdnem alapfeszen. De Te is inkább úgy lődd be, ahol hírtelen sok fesz kér, az az előttin állj meg, és stabilizáld a minimumfesz +2 lépéssel a cuccot.
Szóval, gondolom Te is Primelod, és közben ET6...
Konkrét példa nem biztos, hogy valós értékekkel:
Ha megy pl 4Ghz 1.275v a 4.1Ghz meg már csak 1.325 az már túl sok, így akkor visszaveszed 4.0Ghzra, és ET6-tal megnézed mi az a minimum fesz amin meghal (pl. 1.225) , akkot hozzáadod a 2 lépésnyi feszt és olyan 1.235ön járatod a primet, ha nem fagy ki akkor jó 0/24re.
(az értékek csak légbőlkapottak, lehet, hogy nincs is ilyen köztes érték amit adtam...)Holnap leszek... Addigis remélem boldogulsz valahogy. De Darálow jobban vágja, inkább bízd oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Airsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Léghűtés topik
- OLED TV topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest