- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
Hm, valamiert nem akarja az 5Ghz-et hiaba adok neki meg 1.45V-t is, uh szerintem valami a beallitasoknal nincs rendben
-
mufi
senior tag
válasz
helkis #43054 üzenetére
ddr3 1333mhz, azokar szeretnem most kicsit finomhangolni, ezek a ramok 2100mhz korul is dolgoznak, en szeretnek 2000mhz-et kihuzni beloluk. Ezen a lapon annyi beallitas van, ogy elveszek, anno a p5-e lapon konnyebben mentek a dolgok...
Jah, a windowsom az bezony eleg regi, ebben a rendszerben volt mar legalabb 3-4 nvidia es egy ati kartya is... -
mufi
senior tag
válasz
helkis #43048 üzenetére
Ertem, akkor gondolom ha mondjuk 4.8Ghz-et akarok elerni akkor elobb az 50%-al kellene probalkozni, es akkor ennek hatasara mondjuk a BIOSban beallitott 1.3V a CPU-Zben marad 1.3V, ha meg modjuk extreme-re teszem akkor ugyanez az ertek CPU-Zben akar felmehet 1.33V-re is?
-
mufi
senior tag
Maximus IV extreme, 2011-es alaplap talán első biosz van rajta még...beállítom, hogy a core Voltage 1.34V legyen, erre nézem LinxAVX teszt közben, hogy CPU-Z progiban néha még 1.37V-re is felmegy ez az érték. Ezt hogyan tudom kicsit kontrolálni tehát hogy pl megaok 1.34V értéket és max 1.35V-ig menjen?
-
mufi
senior tag
válasz
RetepNyaraB #41775 üzenetére
Igen gondoltam en mar prime95-re es masra is de engem ez most elegge aggaszt, hogy miert nem akar futni a linx...meg ha pl eladnam, akkor hogy teszem majd a hirdetesben, hogy ``nem tudtam linxel tesztelni...``...
-
mufi
senior tag
Nem letezik, hogy csak nekem nem akar a linx avx dolgozni
-
mufi
senior tag
Maximus IV extreme, 2500K, 6 GB ram. Linx AVx, elinditom, fut, de nincs semmi load, hofokok nem emelkednek, semmi nem tortenik - kiveve, hogy a linx dolgozik....vagyis ugy tesz, mintha dolgozna...
Mi tortenik, mi lehet a gond? Tuningoltam mar s1366-os platformon, annyira nem vagyok kezdo csak most nezek, hogy mi van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged