- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFidai
csendes tag
válasz
spike093 #9523 üzenetére
Kinek akarod ezt megmutatni?
Csak mert felesleges, mivel egy laptop nem teljesitmenyre van kielezve. Soha nemlessz egy kategoriába egy hasonlo kaliberu pc-vel, nemhogy csak majdnem nem , hanem még ha fényévekbe számoljuk akkor sem lessz hasonlo teljesitmenye soha az életben.
(ha csak azt vesszuk, hogy a cachek alapbol sokkal kisebbek, az orajele is 1.6tol kb 2.5ghz között szokott lenni, ha még neadj isten huzol is rajta egy kicsit az a 2,7-2,8 ghz holvan a sokkal kisebb cacheivel eggyut egy asztali leghuteses 4-4,5ghz-hez képest?
arról meg már nem is beszélve hogy hogy az a 2,7-2,8 ghz is joval gyengébb teljesitményre képest laptopba mind asztaliba, a többi hardver gyengesége miatt)
Ez egy alapvető értelmetlen baromság amit csinálsz és csak tönkrevágod vele a gépet.
Mindegy befejeztem, ugy teszed tönkre ahogy akarod
Üdv -
kriszbon
őstag
-
kriszbon
őstag
válasz
spike093 #9516 üzenetére
Ahhoz szét kell szedned az egészet gondolom én. Először leszeded a progit majd megnézed hogy milyen Clock Gen. chipeket támogat, és megkeresed az alaplapon,(ha találsz egyáltalán megegyezőt). Én sok reményt nem fűznék hozzá!
Mod.: bognar110 Kékhalál általában a ramok végett van. Lehet hogy vissza kellene osztani őket. -
XFidai
csendes tag
válasz
spike093 #9498 üzenetére
szofveresen maximum vga-t állítunk(és azt is csak tesztidőre, szerintem)
többi eszközt semmiképp ne állítgasd szoftveresen, föleg a feszültség értékeket miatt, mert a csodás stabil szoftvereinkbe és oprendszereken, aztan lessz/lehet akármi istenharagja és hamar vége a dalnak, illetve joval kisebb a stabilitásuk is, a biosos verzioval szemben..
Üdv -
XFidai
csendes tag
válasz
spike093 #9480 üzenetére
Ezt igy látatlanba nemtudom megmondani neked, a vgaból gondolván ez egy netbook, ilyen bioshoz nemnagyon volt még szerencsém.
Vga-ra visszatérve, mostmár megerősitve, teljesen felesleges húznod, nem csak az élettartama miatt, hanem mert semmi javulás nem lessz egy ilyen szintű gépnél(röviden: teljesen mindegy hogy alapórajeles, vagy húzott vga-val nem indul el rajta "semmi").
Ha mégis hajthatatlan vagy, akkor Fényképezd le a biost és rakd be ide a képet, ugy többre jutunk. -
XFidai
csendes tag
válasz
spike093 #9478 üzenetére
Rendben én szóltam, már látom hogy 2 hét múlva viszed garanciára
cpu-t , biosba emeled az fsb-t és a feszültségét, esetleg az északi hid(mch)-t is ha instabil, ezt mind egyenesen arányosan.
vganak(az egyszerűség kedvért csak maradjunk a sima szoftveresnél, többi bonyolultabb főleg elsőre) meg EVGA precision(keress rá)-nal csaphatod.
hajrá -
XFidai
csendes tag
válasz
spike093 #9475 üzenetére
Azért nem szabad tuningolni(bár párszor néztem és lehetne), mert egyszerűen szétolvad. Amiket én használtam notebookokat, amint megkinálod őket egy kis 3Dvel egyből tűzforró az egész burkolat, némelyiket ölbe se lehet venni közbe. Notebookokba eszméletlen gyenge hűtés van(egyrészt a helyhiány, másrészt a fogyasztás miatt), épp hogy alapon el tudja vinni a vasat még határeset hőfokokon.
Ha tuningolni akarsz vegyél asztalit, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Hővezető paszták
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest