- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én elhiszem hogy nálatok annyit ment, a 945-ösök 300-350-et tudnak, nagyon csúnya lenne ha a g33 ne menne 400 fölött, mikor a g31 is 400 környékén elkapar, a g33-mal meg láttam pár esetet, mikor jobban ment a proc mint p35-tel, a g33 annak vga-s változata. Tehát, még1x: milyen lapról van szó pontosan?
-
XS-en nem nagyon láttam még marketing-szagú beszámolókat, általában mérvadónak tartom az ott publikált dolgokat. A linkelt kép egyébként ebből a topicból származik, jónéhány kommenttel, egyéb véleménnyel. A mATX fontos követelmény volt természetesen. Papi77 nem szeretné egyébként sem túlzottan nyúzni a lapot, a 300MHz-es FSB pedig egy reálisan megcélozható célnak tűnik némi plusz fesszel.
Persze béke. -
Nem kötekszem, a RAM-ok esetében egyetértünk. Egyébként is mindössze érdeklődtem, hogy miből gondolod az általad leírtakat. Ez a kötekedés? Gondoltam írsz tapasztalatokat, linkelsz cikkeket, teszteket, stb.
Ettől függetlenül nem tartom objektívnek a véleményed, melyben cseppet lehúzod a lapot. A P5K-VM egy remek mATX tuninglap, ezért mertem ajánlani Papi77-nek. Sajnálom, hogy neked nem sikerült kihoznod belőle 300MHz-es FSB-t, noha simán megy 500MHz-en is, ahogy azt több tesztben is publikálták.
De, hogy ne a levegőbe beszéljek, tessék, P5K-VM@500MHz FSB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- War Thunder - MMO Combat Game
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Konteó topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest